Szeretlek

Iryna Zelyk

HUN Maďarsky Female Force2023

Kniha: Szeretlek - Iryna Zelyk
Katalógové číslo: 472319 viac »
Ušetríte až 3,02 € z bežnej ceny 15,00
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,98
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Szeretlek

Egy történet a különleges és egyedülálló szülői szeretetről, ami biztosítja a gyermeket arról, hogy olyannak szeretik őket, amilyenek.

Minden gyermeknek szüksége van arra, hogy érezze szülei szeretetét. Ez egy abszolút alap, „belépési engedély” az életbe, hogy önmaga lehessen, tanulhasson, növekedhessen és boldogan élhessen.

Félix, a csigafiú egy vidám teremtés, akinek szabad lelke van, és aki mint minden más gyermek, szereti a szüleit. Mivel annyira szereti őket, bizonyos helyzetekben, amikor hibát követ el, vagy nem fogad szót, elgondolkodik azon, hogy szülei szeretik-e őt hibái ellenére is. Gyakran feszült helyzetekben találja magát, melyek segítségével felismeri érzéseit és új életértékeket fedez fel. A történet végén Félix megtalálja a szabadság és a felelősség közötti határvonalat is, amely megtanítja őt arra, hogy minden érzése helyes ugyan és a szülei is mindig szeretik őt, de nem minden viselkedésforma elfogadható.

A „Szeretlek” az egyedülálló szülői szeretetről szóló könyv, amely egy történet segítségével nemcsak a gyermeki szíveket, hanem a felnőttekét is megszólítja. A könyv érdekes történetével a gyermeket oldalról oldalra egyre jobban megnyugtatja, hogy olyannak szeretik, mint amilyen. Egyúttal arra ösztönzi a szülőt, hogy gondolkodjon el azon, mennyire fontos a gyermek számára, hogy szeretve érezze magát, és rámutat olyan helyzetekre, amikor a szülő magatartása befolyásolhatja a gyermekeknek a szülői szeretetről alkotott felfogását.

Mondjuk el gyermekeinknek e történet segítségével is, hogy milyen nagyon szeretjük őket.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
472319
Názov
Szeretlek
EAN/ISBN
9788099971098
Forma
Pevná
Autor
Iryna Zelyk
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
56
Rozmer
240×240
Hmotnosť
0,39
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Szeretlek zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.