Én és Harag úrfi

Iryna Zelyk

HUN Maďarsky Female Force2023

Kniha: Én és Harag úrfi - Iryna Zelyk
Katalógové číslo: 472318 viac »
Ušetríte až 3,02 € z bežnej ceny 15,00
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,98
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Én és Harag úrfi

Közkedvelt Harag uraság, minden család számára örömül szolgál. A könyv célja, hogy segítse a gyermekeknek felismerni, megérteni, illetve ellenőrzés alatt tartani a haragjukat.

A könyv Umu nevű rókalány történetét írja le, aki elárul nekünk különleges életéből egy titkot. Umunak vannak érzései, képes szeretni, örülni és szomorkodni is, nevetni és sírni.

És nemegyszer haragszik is. Egyszerűen mérgelődik, amikor szót kell fogadnia a szüleinek, vagy engedni a barátaival szemben. Vagy amikor a tobozokból nem sikerül megépítenie a tornyot. Időnként már az is felbosszantja őt, ha épp akkor van ideje az evésnek, vagy pont el kell menni a rókaiskolájukba.

Egyszóval zavarja őt, ha a dolgok körülötte nem az ő elképzelései szerint alakulnak. De a Vele való találkozás után aztán minden megváltozik, és Umu megtanul egy hatalmas dolgot.szántuk, hasznos ösztönzésül szolgálhat a szülők számára is, akik a leírtakat alkalmazhatják gyermekük igényeihez.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
472318
Názov
Én és Harag úrfi
EAN/ISBN
9788099971104
Forma
Pevná
Autor
Iryna Zelyk
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
56
Rozmer
240×240
Hmotnosť
0,39
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Én és Harag úrfi zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.