Drobné ovocie : Pestovanie a odrody

Pestovanie a odrody

Lucia Harničárová

SVK Slovensky Plat4M Books2023/04

Kniha: Drobné ovocie : Pestovanie a odrody - Pestovanie a odrody - 1. vydanie - Lucia Harničárová
Katalógové číslo: 467101 viac »
Ušetríte až 1,83 € z bežnej ceny 6,95
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,12
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Drobné ovocie : Pestovanie a odrody

Pestovanie a odrody

vydavateľstvo Plat4M Books uvádza na knižný trh ďalšiu publikáciu so záhradkárskou tematikou – DROBNÉ OVOCIE: Pestovanie a odrody. Knižka rozšíri dnes už bohatú paletu záhradkárskych titulov garantovaných nestorom slovenského ovocinárstva a záhradkárstva Prof. Ing. Ivanom Hričovským, DrSc.

Praktický štýl autorky publikácie Lucie Sedláček Harničárovej prináša na 148 stranách všetko najdôležitejšie, čo potrebuje záhradkár vedieť o pestovaní drobného ovocia. Počnúc výberom odrôd a stanovišťa výsadby, cez prípravu pôdy, prihnojovanie a zavlažovanie až po samotné kroky výsadby. Venuje sa aj optimálnym spôsobom pestovania, ktoré umocňujú kvalitu úrody drobného ovocia. Napomáhajú tomu i rezy a tvarovanie kríkov a stromkov tohto chutného ovocia, ktoré by isto nemalo chýbať v žiadnej záhrade.

Autorka predstavuje starostlivosť pred nástupom novej sezóny, spôsoby rozmnožovania, upozorňuje na škodcov a choroby jednotlivých druhov drobného ovocia a postupy ako ich chrániť. Pri každom ovocnom druhu pridáva aj niekoľko tipov na ich kulinárske spracovanie a využitie.

Kniha sa pridáva k ďalším dvom knižným bestsellerom autorky OVOCNÁ ZÁHRADA: Práce podľa mesiacov a OKRASNÁ ZÁHRADA: Práce podľa mesiacov. S potešením môžeme navyše konštatovať, že už pracuje aj na štvrtej knižnej „sestre“ v rámci tejto série ZELENINOVÁ ZÁHRADA: Práce podľa mesiacov. Isto by žiadna z týchto kníh nemala chýbať vo vašej knižnici.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
467101
Názov
Drobné ovocie : Pestovanie a odrody
Podnázov
Pestovanie a odrody
EAN/ISBN
9788089642465
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Lucia Harničárová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/04
Edícia
Knihy do vrecka
Rozsah
144
Rozmer
105×170 mm
Hmotnosť
0,19
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Drobné ovocie : Pestovanie a odrody zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.