Manžela som milovala

Wanda Vágnerová

SVK Slovensky MERIDIANO-press2021/05

Kniha: Manžela som milovala - 1. vydanie - Wanda Vágnerová
Ako dlho sa dá vydržať po boku muža, pre ktorého neplatia žiadne pravidlá?
Katalógové číslo: 411330 viac »
Ušetríte až 3,40 € z bežnej ceny 12,99
A navyše získate 9 vernostných bodov
Séria kníh: Manžela som milovala
Manžela som milovala
Titul je zaradený v tejto sérii
9,59
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Manžela som milovala

Nick Polanski je chlap, ktorý dokáže očariť každú ženu. Po všetkých doterajších milostných románikoch si na prahu svojej štyridsiatky konečne uvedomí, že má najvyšší čas založiť si rodinu. So svojím výberom je veľmi spokojný. O lásku príťažlivej blondínky s nekonfliktnou povahou a romantickou dušou, Melisy Mayerovej, nemusí tvrdo bojovať. Tá sa od prvej chvíle ich známosti do neho vášnivo zamiluje. Už na začiatku ich spoločného života Mel zistí, že náladový Nick, ktorého správanie sa mení ako aprílové počasie, je často príčinou ich vzájomných nedorozumení. A čo je oveľa horšie, jej ústretovosť, tolerantnosť a snahu riešiť veci pokojnou cestou, chápe ako jej slabosť. Napriek snahe presvedčiť ho o svojej láske a oddanosti k nemu, čelí z jeho strany absurdným obvineniam. Rovnako je nútená znášať dôsledky Nickovho vyčíňania bez toho, aby prejavil čo i len náznak ľútosti za všetko, čo spôsobil. Dokedy? Na túto otázku Mel čoraz častejšie hľadá odpoveď… Strhujúci príbeh o tom, že iba silná žena vie, ako si udržať svoj život pod kontrolou. Hoci so slzami v očiach, ale s úsmevom na perách dokáže povedať, že všetko je okej.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
411330
Názov
Manžela som milovala
EAN/ISBN
9788082140159
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Wanda Vágnerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/05
Rozsah
286
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Gerta Kostková
15.07.2021 15:29:15

Knihu od Wandy Vagnerov - Manžela som milovala mi požičala dcéra. Od začiatku ma upútala, má síce otvorený koniec, ale určite autorka má pripravený v hlave druhý diel knihy. Mám rada knihy a táto kniha takou bola. Pekný deň. Gerta K.


Valéria 4 z 5
12.08.2021 19:57:46

Hlavnou hrdinkou je Mel, krásne mladé dievča zamilované do svojho vysnívaného 'princa na bielom koni'. Jedinou príbuznou Mel je iba jej sestra žijúca v Amerike a nikoho iného nemá,preto sa upína na Nicka. On má všetko, čo má poriadny chlap mať,žiaľ,aj niečo navyše. Je inteligentný, bohatý, šarmantný, dokáže byť nežný a milujúci,no jeho temná stránka je agresívna, majetnícka, prchká... Áno, Mel stihla spoznať aj túto jeho stránku,no napriek tomu sa za Nika vydá. Jej jediná kamarátka Linda má triezve uvažovanie a Mel od vzťahu s Nickom neraz odhovárala. Naivná,dobrácka duša Mel a jej ružové okuliare jej nezabránili vziať si tohto náladového sexi muža. Škoda že si Mel neotvorila oči,mohlo dopadnúť všetko inak. Neraz mi jej bolo ľúto,avšak sú ľudia, ktorí sa ani na vlastných chybách nepoučia a stále veria, že človek sa môže zmeniť k lepšiemu… Kniha sa aj vďaka formátu čítala veľmi dobré kapitoly sú kratučké a 280 strán mi zmizlo pod rukami ani neviem ako. Naozaj veľmi vydarený debut