Cvičebnica ku Kompendiu slovenčiny pre žiakov, učiteľov a priateľov vyučovania slovenského jazyka

pre žiakov, učiteľov a priateľov vyučovania slovenského jazyka

Ján Papuga

SVK Slovensky neuvedeny2020

Kniha: Cvičebnica ku Kompendiu slovenčiny pre žiakov, učiteľov a priateľov vyučovania slovenského jazyka - pre žiakov, učiteľov a priateľov vyučovania slovenského jazyka - Ján Papuga
Katalógové číslo: 405890 viac »
Ušetríte až 8,52 € z bežnej ceny 50,00
A navyše získate 41 vernostných bodov
41,48
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Cvičebnica ku Kompendiu slovenčiny pre žiakov, učiteľov a priateľov vyučovania slovenského jazyka

pre žiakov, učiteľov a priateľov vyučovania slovenského jazyka

V slovenskej učebnicovej a cvičebnicovej produkcii chápeme túto Cvičebnicu ako ojedinelý počin autora. Dbal v nej na praktickosť a všestrannú využiteľnosť pre žiakov základných škôl 2. stupňa, stredoškolských i vysokoškolských študentov, učiteľov slovenského jazyka aj pre širokú verejnosť. Základná štruktúra Cvičebnice dopĺňa autorovu príručku Kompendium slovenčiny (2019). Cvičenia a úlohy sú koncipované tak, že rozvíjajú všetky poznávacie procesy: myslenie (aj divergentné), vnímanie, pozornosť, pamäť, tvorivosť. Sú usporiadané do jednotlivých jazykových rovín. Dlhodobo vnímame v spoločnosti závažné jazykové nedostatky, najmä v písomnom prejave. Aj preto je osobitná kapitola venovaná pravopisu. V publikácii nájdete rôzne typy cvičení, ktoré vám pomôžu zmechanizovať a zautomatizovať si jazykové poznatky opísané v Kompendiu. Výrazné sú najmä cvičenia na rozvíjanie ústnej, zvukovej a rečníckej stránky komunikácie. Zadania cvičení sú pútavé, motivujúce a zároveň integrujúce, pretože sú zamerané na komplexné zdokonaľovanie komunikačných, pravopisných i rečníckych kompetencií. Neslúžia len ako príprava na testovanie, sú vzápätí aj dobrým cvičením na kvalitnú komunikáciu v materinskom jazyku. Cvičebnica bude slúžiť každému, kto chce prakticky objavovať krásy i úskalia slovenčiny, kto si chce osvojiť jazyk slovom i písmom, prípadne chce byť úspešný v škole na hodinách slovenského jazyka. Veríme, že svojou rozmanitosťou, pútavosťou a obsahom sa stane stimulom pre osobný rozvoj čitateľskej gramotnosti a zručnosti adresáta, povzbudí jeho jazykové povedomie, a tak prispeje k prehĺbeniu vlastnej jazykovej kultúry a kultúrnosti v duchu motta Antona Bernoláka: Slováci, píšte po slovensky!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
405890
Názov
Cvičebnica ku Kompendiu slovenčiny pre žiakov, uči
Podnázov
pre žiakov, učiteľov a priateľov vyučovania sloven
EAN/ISBN
9788057021315
Forma
Brožovaná
Autor
Ján Papuga
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
476
Rozmer
210×295
Hmotnosť
1,21
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Cvičebnica ku Kompendiu slovenčiny pre žiakov, učiteľov a priateľov vyučovania slovenského jazyka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.