Slovenská raticová zver

Tibor Bédi

SVK Slovensky EPOS2018

Kniha: Slovenská raticová zver - Tibor Bédi
Katalógové číslo: 338732 viac »
Ušetríte až 6,94 € z bežnej ceny 40,70
A navyše získate 33 vernostných bodov
33,76
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Slovenská raticová zver

Plnofarebná monografia Slovenská raticová zver je síce v prvom rade výtvarným dielom, ktoré má oboznámiť čitateľov s nádhernými a technicky precíznymi fotografiami Tibora Bédiho, no zároveň má ambíciu slúžiť ako študijný materiál nielen pre prípravu mladých poľovníkov, ale aj budúcich lesníkov. Je síce pravda, že za dvadsaťpäť rokov samostatnej existencie Slovenskej republiky sa na knižný trh dostalo viacero, zvyčajne bohato ilustrovaných publikácií o divej zveri (väčšinou populárne vedeckého charakteru), ktoré by mohli poslúžiť pre prípravu poľovníkov a lesníkov, no v každej pripadlo na jednotlivé druhy raticovej zveri len pár stránok a väčšina dôležitých aspektov fyziológie, etológie a sociológie, bez ktorých človek nemôže pochopiť príčiny a účel konkrétneho správania zvierat, museli byť spomenuté len heslovito. V snahe vyplniť dieru na knižnom trhu sme fotografickú monografiu Slovenská raticová zver doplnili o textovú časť a podrobnú charakteristiku každého slovenského druhu raticovej zveri štrukturovali na úvod a štyri podkapitoly. Úvod je venovaný histórii popisovaného druhu zveri na našom území, prvá podkapitola sa zaoberá stavbou tela a fyziológiou, druhá popisuje zbrane a zároveň poľovnícke trofeje (parohy, rohy a kly), tretia rozoberá etológiu a sociológiu a štvrtá správanie počas obdobia rozmnožovania (ruje). Text (spracovaný na základe dostupnej slovenskej a českej odbornej literatúry) je citlivo vkomponovaný do veľkoplošných, tematicky ladených fotografií, ktoré ho ilustrujú.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
338732
Názov
Slovenská raticová zver
EAN/ISBN
9788089547555
Forma
Pevná
Autor
Tibor Bédi
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
480
Rozmer
176×250
Hmotnosť
1,95
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovenská raticová zver zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.