Made in Čína

Pohled do zákulisí Čínské velkovýroby

Paul Midler

CZE Česky Práh2015/06

Kniha: Made in Čína - Pohled do zákulisí Čínské velkovýroby - Paul Midler
Katalógové číslo: 248208 viac »
11,50

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Made in Čína

Pohled do zákulisí Čínské velkovýroby

Hygienické ochranné pomůcky? Co vás nemá, ty zaměstnanci ve skutečnosti vůbec nepoužívají. Dobré vzájemné vztahy? Kdepak, tady filozofie „náš zákazník, náš pán“ rozhodně neplatí. Kvalita vyrobeného zboží? Ta se musí co nejdříve snížit. Samozřejmě aniž by to dodavatel věděl...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248208
Názov
Made in Čína
Podnázov
Pohled do zákulisí Čínské velkovýroby
EAN/ISBN
9788072525775
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Paul Midler
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/06
Rozsah
272
Rozmer
145×208 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
30%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

st.paul 3 z 5
07.01.2016 14:58:34

Kniha opisujúca pozadie a okolnosti výroby v Číne, v tomto prípade drogistického tovaru na úrovni kvality, tak aj prístupu k obchodným zmluvám medzi Čínskymi výrobcami a odberateľmi z USA. Osobne by som sa rád dozvedel o obchodných praktikách aj z iných priemyselných odvetví, čo v tomto prípade považujem za sklamanie. Autor, znalý obchodný poradca domáceho trhu je využívaný ako prostredník medzi budúcimi obchodnými partnermi mal určite možnosť nahliadnuť aj do „kuchyne“ výroby spotrebnej elektroniky, prípadne automobilového priemyslu. Takto sa kniha s malými odskokmi v podstate drží len vývoja jednej konkrétnej obchodnej dohody, ktorá objektivite dvakrát nepridá, navyše časom začína nudiť. Čitateľ bez možnosti overiť si uvedené informácie, navyše dostáva obraz Čínskej výroby na základe jednej zmluvy len z tej negatívnej stránky. Fakt, že len v EU používame denne obrovské množstvo špičkových technologických výrobkov zo známkou „made in China“, je z tohto pohľadu pre knihu dosť konfrontačný. Množstvo výrobkov v kategórii hi-fi, napr. značky Marantz, Denon, Harman-Kardon, AKG, Tannoy, atď. presunulo výrobu do Číny bez akýchkoľvek známok zníženia kvality, v mnohých prípadoch išla kvalita naopak, hore.