Štatistika zrozumiteľne

Kniha: Štatistika zrozumiteľne - Ivan Teplička
Katalógové číslo: 245372 viac »
Ušetríte až 0,58 € z bežnej ceny 8,00
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,42
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Štatistika zrozumiteľne

V dnešnej dobe sa s použitím štatistiky môže človek stretnúť prakticky v každej oblasti života. Preto sa štatistika stáva dôležitou súčasťou vzdelávania na rôznych stupňoch škôl. Cieľom knihy nie je podať vyčerpávajúci súhrn štatistických metód. Ako už názov hovorí, zmyslom je podať štatistické postupy zrozumiteľne, a to aj za nimi stojace myšlienky. Teda nejde o „kuchársku knihu“plnú suchopárnych výpočtových receptov. Obsah knihy postačuje na získanie dobrého základu vedomostí,ktorý čitateľovi umožní ďalej rozvíjať svoje štatistické vzdelanie. Komu je kniha určená? Stredoškolským študentom môže pomôcť rozšíriť poznatky zo štandardných učebníc. Stredoškolským učiteľom umožní získať nadhľad nad stredoškolským učivom. Vysokoškolským študentom pomôže pochopiť základné princípy v úvode štúdia štatistiky. Užitočná však môže byť každému záujemcovi o pochopenie základov štatistiky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
245372
Názov
Štatistika zrozumiteľne
EAN/ISBN
9788081330421
Autor
Ivan Teplička
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
244
Hmotnosť
0,35
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Štatistika zrozumiteľne zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.