Labyrint: Útek

Labyrint 1: Priprav sa a bež

James Dashner

SVK Slovensky IKAR2015/08

Kniha: Labyrint: Útek - Labyrint 1: Priprav sa a bež - James Dashner
Katalógové číslo: 242125 viac »
Séria kníh: Labyrint
Labyrint
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
7,00

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Labyrint: Útek

Labyrint 1: Priprav sa a bež

Keď sa Thomas preberie vo výťahu, jediné, na čo si spomína, je jeho krstné meno. Nemá nijaké spomienky na rodičov ani na domov. Pamäť má prázdnu, ale nie je v tom sám. Keď sa dvere výťahu otvoria, obklopia ho cudzie deti a privítajú ho na Fleku, čo je široký otvorený dvor ohraničený kamennými stenami. Podobne ako Thomas, ani Flekári netušia, prečo alebo ako sa sem dostali. Vedia iba to, že každé ráno sa otvoria obrovské dvere do Labyrintu za múrmi Fleku a večer sa opäť zavrú. A každých tridsať dní sa vo výťahu objaví nový chlapec. Flekári túžia vrátiť sa domov, ale zatiaľ nenachádzajú riešenie, ako sa dostať z labyrintu. Lenže potom sa niečo stane: hneď na druhý deň po Thomasovi príde na Flek dievča, úplne prvé. Ešte ohromujúcejší je však odkaz, ktorý im doručí. Zdá sa, že Thomas je dôležitejší, než sám tuší. Ale na to, aby zistil, kto vlastne je, musí najprv odhaliť temné tajomstvá pochované hlboko vo svojej mysli a bojovať o život so zlovestnými mechanickými tvormi v Labyrinte.

Z anglického originálu The Maze Ranner (Delacorte Press, an imprint of Random House Children’s Books, a division of Random House, Inc., New York 2009) preložil Michal Jedinák.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242125
Názov
Labyrint: Útek
Podnázov
Labyrint 1: Priprav sa a bež
EAN/ISBN
9788055143927
Forma
Brožovaná
Autor
James Dashner
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/08
Rozsah
352
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,50
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Majo 5 z 5
25.01.2017 16:16:30

kniha je super, po jednej prečítanej kapitole to núti človeka načať ďalšiu, určite odporúčam, videl som aj film je to supr