Kľúč

Kniha: Kľúč - Sara B. Elfgrenová, Mats Strandberg
Katalógové číslo: 233482 viac »
Séria kníh: Kruh
Kruh
Titul je zaradený v tejto sérii
11,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kľúč

V Engelsforse sa schyľuje k zúčtovaniu. Neprešiel ani mesiac od tragédie v telocvični engelsforského gymnázia, no vyvoleným nebude dopriata ani chvíľa odpočinku. Už čoskoro sa ich svet znovu obráti hore nohami. Ich otázky budú zodpovedané. Tajomstvá budú odhalené. Oddanosť bude podrobená skúške. Čas onedlho vyprší a vyvolené si môžu byt isté iba jediným – všetko sa zmení. Kľuč je poslednou časťou trilógie. Prvé dva tituly , Kruh a Oheň, sa stretli s veľkým úspechom u kritiky aj u čitateľov. Roku 2011 bol Kruh nominovaný na Augustovu cenu v kategórii kníh pre deti a mládež. Knihy vychádzajú vo viac ako tridsiatich krajinách a chystá sa ich filmové spracovanie. Zvieratká Rozkladacia knižka pre najmenších

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
233482
Názov
Kľúč
EAN/ISBN
9788081423338
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Sara B. Elfgrenová, Mats Strandberg
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/10
Rozsah
800
Rozmer
148×210 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jules 5 z 5
13.10.2014 15:50:43

Konečne je to tu! Konečne som sa dočkala :D Jedna z najlepších trilógií aké som kedy čítala (pevne verím, že posledný diel bude minimálne taký dobrý ako prvé dva). Vrelo odporúčam :)


Lirity Lilith Ouida 5 z 5
03.01.2015 23:54:54

Je to zatiaľ najlepšia kniha akú som čítala. Príbeh sa uzatvára. Rada postavy nový kruh z ľudí ktorých vybrali oni. Naozaj si myslia že dokážu zavrieť portál oni a nie vyvolené. Minoo sa k nim pridá a rozvíja svoje schopnosti až ju skoro pohltia. Medzi tím Anna-Karin našla jaskyňu a keď ju prehľadajú zistia že práve tam sa nachádza portál prsne pod školou. Musia počkať na znamenia ktoré budú oznamovať príchod apokalypse. Až potom bude čas zavrieť portál. Keď ten čas prišiel Minoo bola už celkom pohltená ochrancami. Tí čo ich mali chrániť im celí čas klamali. Minoo však nájde silu a odstrihne sa od nich aj keď to znamená že už nikdy nebudemať žiadnu moc. tam na rozhraní sa všetci stretnú a zavrú portál nadobro. Musia sa však zase rozlúčiť s tímy ktorých už aj tak stratili. Keď sa vrátia späť zistia že prešlo osem mesiacov. Dlhých osem mesiacov čo si asi myslia ich rodičia čo sa stane s prúdom mágie čo tu ostala.