Panika

Lauren Oliver

SVK Slovensky CooBoo2014/03

Kniha: Panika - Lauren Oliver
Katalógové číslo: 223869 viac »
Ušetríte až 2,78 € z bežnej ceny 11,99
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,21
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Panika

Nová kniha úspešnej Lauren Oliverovej! Panika je neobyčajný príbeh o strachu, priateľstve, odhodlanosti a nádeji.

Panika začala v Carpe, nudnom zapadákove uprostred ničoho. Pravidlá sú celkom jednoduché – hlavne nemať strach. Heather by nikdy predtým nenapadlo, že by sa do Paniky púšťala. Pretože sa nikdy nepovažovala za nebojácnu a ani nebola ten typ dievčaťa, ktoré by na seba pútalo pozornosť. Dodge sa Paniky nikdy nebál. Vpred ho poháňa tajomstvo, vďaka ktorému prechádza každým ďalším kolom s pocitom sebaistoty a je presvedčený, že vyhrá. Heather a Dodgeovi prinesie hra prekvapivé odhalenia...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
223869
Názov
Panika
EAN/ISBN
9788074475115
Forma
viazaná s lamino poťahom
Autor
Lauren Oliver
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/03
Rozsah
304
Rozmer
130 × 200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
23%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
300.0%
(1)
4
300.0%
(1)
3
300.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Zita 5 z 5
11.05.2014 17:54:40

Výborná kniha. Síce som čakala niečo iné, ale nesklamala som sa. Očakávala som, že kniha bude len o hlavných hrdinoch, prípadne o nejakom vzťahu medzi nimi, ale to vôbec nie je pravda. Dôležité sú rozhodne aj vedľajšie postavy, a nájdete aj niekoľko prekvapení a rozhodne mnoho akcie!


Lenka Ďurčeková 3 z 5
26.10.2014 09:51:19

Téma knihy sa mi páčila, ale nemôžem povedať, že sa mi páčila aj samotná kniha a že som si ju užila. Myšlienka bola síce dobrá (nie výborná), ale samotná autorka ju poňala podľa mňa ponekud divne a mne sa to veľmi nepáčilo. Kniha na mňa proste pôsobila takým pochmúrnym a negatívnym dojmom. Nepomohol tomu ani autorkin štýl písania, ktorý ma vôbec neohúril, pretože všetko, čo napísala, na mňa pôsobilo veľmi monotónne. Niekedy som si dokonca vedela aj domyslieť, ako skončia jednotlivé pasáže, a to autorke a jej knihe veľmi nepomáhalo. Za polovicou knihy sa však do toho autorka trochu viac vžila a dej pribral viac na akčnosti či dráme, a niekedy si bolo ťažké domyslieť, ako všetko dopadne. Druhá polovica knihy sa preto čítala už o trochu lepšie. Zároveň som bola rada aj za ten koniec, v ktorý som dúfala, že príde, pretože aj ten knihe veľmi pomohol. Kniha je rozprávaná z pohľadu dvoch hlavných postáv, a to z pohľadu Heather a Dodgea. Čo sa teda týka samotných postáv, tak tie neboli také zlé, ako by som čakala. Správali sa normálne, aj keď občas mali hrozné úmysly, a všetci boli takí v pohode. Jediné, čo by som vytkla, je opäť ten autorkin štýl písania. Totiž postavy mali pôsobiť ako dospievajúci 19-roční tínedžeri, ale namiesto toho na mňa svojím správaním pôsobili ako 14-ročné deti s rozumom. Kniha nebola zlá, ale ani dobrá. Povedala by som, že niečo medzi. Znovu si ju už ale neplánujem prečítať a radšej siahnem po knihách Príbeh dvoch storočí a Reťazec skazy, na ktoré sa už veľmi teším.


Mončičák 4 z 5
13.11.2015 21:37:32

Kniha sa mi dostala do rúk iba náhodou. Myšlienka bola celkom zaujímavá ale myslím, že autorka ju mohla rozvinúť aj lepšie. Postavy mi neboli vôbec sympatické, dejové línie boli celkom nudné. Je to moja prvá kniha od Lauren. Aj napriek tomu, že sa mi Panika nepáčila sa chystám prečítať jej ďalšie knihy Kým dopadnem a tiež Delírium(ktoré mi odporučila kamoška).