Chodiaca katastrofa

Jamie McGuire

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2014/03

Kniha: Chodiaca katastrofa - Jamie McGuire
Katalógové číslo: 222728 viac »
Séria kníh: Krásna katastrofa
Krásna katastrofa
Titul je zaradený v tejto sérii
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Chodiaca katastrofa

Prečo je Travis Maddox postrach mužov a idol dievčat aj žien? Prečo sa večný bitkár, nespútaný divoch a nenapraviteľný sukničkár napokon rozhodne milovať len jedno dievča?

Travis stratil v detstve matku, jedinú ženu, ktorá ho bezvýhradne milovala. Vyrástol s bitkárskymi bratmi a s otcom, ktorý hľadal útechu v alkohole. V ranom veku si predsavzal, že nebude korisťou, ale lovcom. A potom stretol Abby Abernathyovú...

Abby je kombinácia nevinnej krásy a hriešnej minulosti. Vníma Travisa inak ako ostatní a nemieni sa mu vrhnúť okolo krku, lebo vie, koľko spolužiačok prešlo jeho posteľou. Lenže ani ona sa neubráni, keď medzi nimi preskočí iskra.

Príbeh Abby a Travisa je v tejto knižke opísaný tak, ako ho prežíval a videl on, muž s večným nepokojom v duši.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
222728
Názov
Chodiaca katastrofa
EAN/ISBN
9788081422607
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jamie McGuire
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/03
Edícia
Fortuna Litera
Rozsah
376
Rozmer
140×210
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.5 z 5.0
5
0%
(0)
4
200.0%
(1)
3
200.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jana
03.03.2014 11:51:31

Vynikajúca kniha! /čítala som ju v češtine/.


jarka.f
27.03.2014 12:26:33

Chodiaca katastrofa je písaná z pohľadu Travisa Maddoxa. Sú vyplnené medzery kde bol Travis, keď nebol s Abby. Príbeh je písaný drsnejším štýlom. Ako chlapi vnímajú ženy. Ten typ chlapa akým je Travis. Nečakala som, že tak miluje svoju rodinu a že nie je taký drsňák za akého ho majú v škole. Pri rodine sa úplne zmení. Táto jedna črta Travisa mi bola sympatická. Niektoré momenty v knihe sú spomenuté len okrajovo. Autorka ráta s tým, že ste čítali Krásnu katastrofu a nevidí dôvod sa viac rozpisovať. Neviem prečo ale prvý diel som nakoniec prečítala aj keď mi vadilo ako autorka vykreslila postavy v knihe. Dosť ma štvali. Asi ma okúzlila vzájomná chémia hlavných postav. Ešte som nečítala knihu, ktorá by vo mne vzbudila také rozporuplné pocity..... A viem prečo som dlho váhala či si druhú časť prečítať, či nie, pretože druhý diel byť napísaný ani nemusel. Epilóg je jediné čo je v knihe nové.... Nadväzuje na koniec prvej časti.


Miroslava 3 z 5
23.04.2014 13:19:29

Prečítala som Krásnu katastrofu, ktorá ma odomňa plný počet a je super, ale táto podľa mňa je taká zaujímava, 90% toho už vieme len je opísaná chlapsky inak vtom nieje rozdiel, takze podla mna staci ak si clovek prečíta jednu a záleži na človeku z koho pohľadu.


Martina 4 z 5
23.05.2014 12:03:21

Keď som uvidela, že autorka napísala ďalšiu knihu, len z pohľadu Travisa, nevedela som či si ju kúpim, veď ten príbeh predsa poznám, aj keď som ho čítala skoro pred rokom. No bolo milé sa vrátiť do príbehu, kde sa Travis a „Holubička” spolu hádali a mali zároveň radi. Boli tam aj veci, ktoré v prvej knižke neboli spomenuté, veď ako by aj mohli, keď pri nich Abby nebola :). Také oddychové a ľahké čítanie, kľudne stačí prečítať knižku prvú – „Krásna katastrofa”, lebo nič prevratné sa tam nedeje. No ten kto si chce cely príbeh týchto dvoch znovu „prežiť“ a odpovedať na otázku čo robil a ako sa cítil vtedy Travis, tak ju určite odporúčam.