Žiadostivosť

Pád anjelov 2

J. R. Ward

SVK Slovensky IKAR2014/03

Kniha: Žiadostivosť - Pád anjelov 2 - J. R. Ward
Katalógové číslo: 209636 viac »
Obrázok nedostupný: Séria kníh: Pád anjelov
Pád anjelov
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Žiadostivosť

Pád anjelov 2

„Jim Heron, ty sa postaráš o spásu sveta.“ Sedem smrteľných hriechov. Sedem duší, ktoré treba oslobodiť. Nastáva ďalší desivý zápas medzi démonom a Jimom Heronom, padlým anjelom so zatrpknutým srdcom. Neľútostný boj, v ktorom možno stratiť všetko. Isaac Rothe je zbeh zo špeciálnej armádnej jednotky. Za sebou má temnú minulosť a čaká ho ešte pochmúrnejšia budúcnosť. Stáva sa terčom pre vraha – po nedovolenom odchode od tajných jednotiek mu hrozí istá smrť. Napokon sa Isaac zúčastní na nezákonných zápasoch v ringu a skončí preto za mrežami. Jeho osud je teraz v rukách príťažlivej verejnej obhajkyne Grier Childovej. Jej pôvab prebudí v Isaacovi city, na ktoré nie je ani správny čas, ani vhodné miesto. Isaaca vyhľadá jeho kamarát Jim Heron, aby ho varoval pred nebezpečným nepriateľom. Isaak sa chtiac-nechtiac zapletie do desivého zápasu s démonom, ktorý je Jimovi v pätách. Musí rozhodnúť, či jeho duša vojaka uverí, že pravá láska môže byť tou rozhodujúcou zbraňou proti temnej sile. Z anglického originálu Crave (Signet, a division of Penguin Group, Inc., New York 2010) preložila Katarína Repatá.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
209636
Názov
Žiadostivosť
Podnázov
Pád anjelov 2
EAN/ISBN
9788055137889
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
J. R. Ward
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/03
Edícia
Svetový bestseller
Rozsah
456
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,60
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.7 z 5.0
5
150.0%
(2)
4
300.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss 4 z 5
02.03.2014 14:53:15

Kniha sa - rovnako ako prvý diel - číta príjemne a rýchlo, charaktery sú opäť veľmi realistické. Príbeh sa síce relatívne pomaly rozbieha, no zápletka bola menej priamočiara ako v Chamtivosti a hlavne ku koncu dej nabral poriadny spád, strhol ma a niektoré zvraty ma naozaj prekvapili. Čitatelia, ktorým sa páčila jednotka by nemali byť sklamaní, skôr naopak. Ak máte náladu na dobre napísané fantasy s prepracovanými postavami a neprekážajú vám erotické a násilné scény, ktoré sa miestami vyskytnú, táto séria by sa vám mala páčiť.


Maja 5 z 5
05.03.2014 14:06:09

Výborné pokračovanie, čítala som v origináli.


Dominik
09.03.2014 13:34:47

Do Žiadostivosti som sa púšťal s očakávaniami, pretože sa mi veľmi páčila prvá časť Chamtivosť. J.R.Wardová ma príjemne prekvapila, príbeh mal opäť veľmi rýchly spád, nevedel som sa od neho odtrhnúť a knižka sa mi čítala jedna radosť. Zápletka sa mi zdala pútavejšia než v Chamtivosti, ktorá bola takým úvodom do celej série. No teším sa aj na ďalšie časti, pretože si myslím, že autorka stále neukázala všetko a má v rukáve ešte veeľa tromfov. Najmä teraz, keď sa všetko poriadne zamotalo a Wardová si nechala otvorený koniec. Odporúčam.


anjel37 5 z 5
08.04.2017 16:50:53

Mne osobne sa anjelske série veľmi páčia .Už len v tom ,že nie sú tam opisovany ako len stelesnene dobro,ale vedia poriadne zamotať skutočnosti.Mieša sa tam dobro so zlom a opisuje príbeh aj z druhej strany,kde si nakoniec želate aby sa aj ten zlý vlastné dostal do neba a nebol potrestaný.Príbeh vás pohltí a budete sa tešiť na ďalšiu časť.