Búrka 1: Uväznený v čase

Búrka 1

Julie Cross

SVK Slovensky FRAGMENT2013

Kniha: Búrka 1: Uväznený v čase - Búrka 1 - Julie Cross
Katalógové číslo: 203040 viac »
Séria kníh: Búrka
Búrka
Titul je zaradený v tejto sérii
6,00

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Búrka 1: Uväznený v čase

Búrka 1

Prítomnosť, rok 2009. Jackson Meyer je normálny mladý chalan - študuje, má priateľku... Má však schopnosť, o ktorej mnohí ľudia iba snívajú. Dokáže cestovať v čase do minulosti. Nedokáže meniť ani ovplyvňovať budúcnosť, môže len znovu prežiť to, čo sa už stalo. Jedného dňa do Jacksonovho života vtrhnú dvaja neznámi muži a v zápase je jeho priateľka Holly smrteľne zranená. Jackson v zúfalstve skočí o dva roky späť do roku 2007. Nedokáže sa však vrátiť do súčasnosti. Je uväznený. Stojí tvárou v tvár "nepriateľom času", ktorí ho prenasledujú. Čo všetko je ochotný obetovať pre záchranu svojich blízkych a možno aj celého sveta? Aké tajomstvá obklopujú jeho život?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
203040
Názov
Búrka 1: Uväznený v čase
Podnázov
Búrka 1
EAN/ISBN
9788080897062
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Julie Cross
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Edícia
Búrka
Rozsah
328
Rozmer
135×203
Hmotnosť
0,27
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Evelin 4 z 5
08.12.2013 14:36:47

Považujem za naozaj fascinujúce vybrať si do knihy tému o cestovaní v čase. Takéto knihy majú vždy svoje vlastné pravidlá a každý autor si zákonitosti cestovania v čase prispôsobí svojej predstave. V tejto knihe sa mi to zdalo niekedy tak komplikované, že som mala problém pochopiť kde a v akom roku sa Jackson nachádza. Autorka to podľa mňa prekombinovala a párkrát som sa stratila. Napriek tomu vytvorila zaujímavú spoločnosť cestovateľov v čase a priviedla novú možnosť našej budúcnosti. Na začiatku vyzerá príbeh ako nejaká neškodná hra a vedecký experiment. Potom sa milovaná Holly ocitne v nebezpečenstve a kvôli tomu sa Jackson ocitne o 2 roky v minulosti a nedokáže sa vrátiť. Tu sa nám vytvára nová línia v príbehu, no je to ešte stále také voľnejšie a humorné, aj keď sa riešia mnohé tajnosti a získavame kopu nových informácií, čo nám autorka pomaličky odhaľuje. Je tu pekne rozvinutá romantická línia a hlbšie vieme spoznať Jacksona, Holly, Courtney aj Adama. Potom sa začnú diať veci tajomné a akčné a záver aj keď dáva veľa odpovedí, zároveň vytvára kopu nových otázok. Koniec autorka vymyslela tak, aby ste mali chuť vyhodiť knihu z okna. Knižka má dobrú myšlienku a premyslený dej. Nechýba romantika, akcia, napätie, záhady, dobrá aj zlá strana sveta, zaujímavý hrdinovia, smútok aj smrť. Je veľmi ľahké začítať sa a kniha vám ponúkne mnoho podnetov na rozmýšľanie. Naozaj jediné, čo mi vadilo bola niekedy až prílišná prekombinovanosť časových pásiem, v ktorých som sa niekedy stratila. Príbeh som si však užila a jednoznačne vám knihu odporúčam. Cestovanie časom je vždy skvelá téma a autorka v sebe nezaprela ani romantičku 8) Myslím, že tému spracovala naozaj dobre a nedokázala som ani nič uhádnuť, lebo cestovanie časom je nepredvídateľné a kým som rozoberala v hlave jednu myšlienku, objavila sa ďalšia, nad ktorou bolo treba premýšľať. Kniha vo mne zanechala aj pocit zmätenosti a smútku z konca, ale aj úsmev na tvári počas romantických chvíľ ústrednej dvojice 8) Určite stojí za prečítanie.


Dia 4 z 5
09.05.2016 20:55:49

Cestovanie v čase je vždy dobrá téma na písanie. Aj keď si osobne myslím že sa to dalo zvládnuť aj lepšie musím uznať premyslenosť celého diela. Jackson pomaly odhaľoval tajomstvá ktoré obklopovali jeho život. S napätím som čakala ako sa to celé skončí. V niektorých momentoch som naozaj netušila ako sa to skončí. Koniec má úplne dostal i keď som ho tak trochu predpokladala. V každom prípade je to však vydarené dielo plné napätia. Odporúčam prečítať.