Radšej nikdy

Nehľadali lásku, našla si ich sma

J. A. Redmerská

SVK Slovensky IKAR2013/12

Kniha: Radšej nikdy - Nehľadali lásku, našla si ich sma - J. A. Redmerská
Katalógové číslo: 200945 viac »
Séria kníh: Radšej nikdy
Radšej nikdy
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Radšej nikdy

Nehľadali lásku, našla si ich sma

Camryn Bennettovej, peknému americkému dievčaťu, osud prichystal ťažkú skúšku. Rodičia sa rozviedli, brata zavreli do väzenia, jej životná láska tragicky zahynula a najlepšia priateľka ju obvinila, že jej chce prebrať partnera. Stačil jediný deň práce v obchode s oblečením, aby zistila, že sa nechce zaradiť medzi meštiakov, čo celý život chodia do toho istého otravného zamestnania.

Vidí jediné riešenie. Hodí všetko za hlavu a vyberie sa na cestu naprieč Amerikou. V autobuse sa zoznámi s talentovaným a trochu tajomným Andrewom Parrishom. Ten má vlastné dôvody na to, aby sa odstrihol od sveta. Rýchlo sa zblížia, no zhodnú sa, že ani jeden z nich nehľadá viac než len letný výlet po Amerike. Dodržať tento sľub však nebude ľahké, rodí sa vzájomná náklonnosť, a hoci sa jej obaja tvrdohlavo bránia, príťažlivosť a láska sú silnejšie než ich odhodlanie.

Knihu Radšej nikdy autorka pôvodne písala zadarmo pre čitateľov na internete. Po dokončení ju zaplavili žiadosťami, aby ju doplnila o scénu z nemocnice z Andrewovho pohľadu. Keď sa dozvedela, že kniha vyjde aj v tlačenej podobe, rozhodla sa vypočuť priania čitateľov a doplnila ju o záverečnú bonusovú kapitolu.

Z anglického originálu The Edge of Never (Forever, USA 2013) preložil Peter Tkačenko.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
200945
Názov
Radšej nikdy
Podnázov
Nehľadali lásku, našla si ich sma
EAN/ISBN
9788055136622
Forma
pevná
Autor
J. A. Redmerská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/12
Edícia
Svetový bestseller
Rozsah
424
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,69
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(7)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

holubica 5 z 5
04.12.2013 16:25:03

Krása, život, túžby, city, videnie a uvažovanie dnešného človeka v prevedení románu. Veľmi atraktívne čítanie. V kontraste skvelého reflektovania je kniha vynikajúcim materiálom k pochopeniu dnešnej spoločnosti a ukážkovo je v nej spracovanie s univerzálnou dejovou líniou osudu tak krehkého človeka.


L 5 z 5
21.01.2014 16:59:54

Tejto knihy som sa trochu obávala, nevedela som, čo čakať. Hneď po prvých stránkach som sa do nej však zamilovala, a hlavne do Andrewa. Bol to ten typ chalana, o ktorom sníva každé dievča. Oboch trápili vlastné strasti, ani jeden z nich nehľadal lásku, no predsa len si boli súdení. Od začiatku. A keď som sa konečne tešila spoločne s nimi, že sa im konečne začalo vo všetkom dariť...BUM! Myslela som, že autorku zaškrtím. Nechápem ako sa to mohlo stať, ale zrazu som presedela celý záver v slzách. A keď som potom uvidela poslednú kapitolu, niečo vo mne umrelo. Ako to mohla len dopustiť? Ale našťastie, našťastie, bolo všetko inak. Najprv som plakala a potom som sa smiala od radosti. Táto kniha ma naozaj chytila za srdce. Bola D-O-K-O-N-A-L-Á.


Marcela 5 z 5
12.03.2014 10:41:31

Úžasná kniha o láske, strachu, ale aj o sile a vzájomnej pomoci pri problémoch v živote.


Edita 5 z 5
20.03.2014 07:28:38

Nadherna kniha plna lasky tuzby milovat toho druhého ked sa musia potom navzdy od seba odlucit


Miroslava 5 z 5
21.05.2014 10:56:25

Túto knižku som si nechávala nakoniec.Myslela som, že bude taká tuctová, ale zmýlila som sa. Bola fantastickááááá! Dokonca som si aj poplakala, čo sa mi dlllho nestalo, hlavne nie pri knihe :-)))) Odporúčam prečítať


wexinka 5 z 5
01.10.2014 14:09:13

velmi pekna kniha, velmi dobre napisana, takze sa lahucko citala, dej sa stupnoval a naozaj krasny pribeh...normalne som zacala rozmyslat, ze zbalim ruksak a pojdem na vylet :)))


jarka.f 5 z 5
02.11.2014 14:19:49

Radšej vždy je najkrajšia romantická kniha akú som za posledné mesiace čítala. Camryn Benettová ťažko nesie, zradu svojej najlepšej kamarátky. Obviní ju ,že jej chce prevziať priateľa. Práca ju nebaví a tak sa rozhodne nasadnúť na prvý autobus a od všetkého odísť. V autobuse stretne milého chalana. Od toho momentu sledujeme cestu ich dvoch po spojených štátoch. Adam Parrish je ten typ neskutočného chalana, ktorého by chcela stretnúť každá mladá baba. Aj toho dosť skrýva a potrebuje premýšľať. Camryne depresie postupne miznú ako sa postupne zamilováva. Títo dvaja spolu prežijú nadherné spločné dni. Ale ako v živote ani v románe nemôže byť všetko ružové. Príbeh ma pre ten koniec úplne dostal a už sa nemôžem dočkať kedy si prečítam pokračovanie Radšej vždy.