Rozdelené duše

Akadémia temna III.

Gabriella Poole

SVK Slovensky FRAGMENT2013/03

Kniha: Rozdelené duše - Akadémia temna III. - Gabriella Poole
Katalógové číslo: 194661 viac »
Séria kníh: Akadémia temna
Akadémia temna
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Rozdelené duše

Akadémia temna III.

Smrť prenasleduje Darkovu akadémiu aj do starobylého mesta Istanbul, kam sa tento semester presťahovala.Štipendistka Cassie Bellová je ohromená krásou mesta, ale nemá čas si ju vychutnávať. Zmieta sa medzi starou láskou a novým vzťahom. Musí si vybrať medzi privilegovaným svetom Vyvolených a oddanosťou k svojim najlepším priateľom. Cassie stojí pred osudovým rozhodnutím, ktoré jej môže zmeniť život raz a navždy. Medzitým sa mestom prikráda vrah a podozrenie môže padnúť na kohokoľvek....

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
194661
Názov
Rozdelené duše
Podnázov
Akadémia temna III.
EAN/ISBN
9788080897093
Forma
Paperback
Autor
Gabriella Poole
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/03
Edícia
Akadémia temna
Rozsah
256
Rozmer
116×183×22 mm
Hmotnosť
0,22
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Little Black Lady
05.03.2013 16:32:45

Prvé dve knižky boli super, nehovorím, že táto nebola. Nuž mne sa páčili viac predošlé, avšak kto začal čítať túto sériu tomu odporúčam aj tretiu časť :) Nemyslím si, že to niekto olutuje :)


Vladimíra
26.03.2013 15:41:17

Uff, čakala som že táto séria už skončí nejakým dobrým koncom,,ale očividne bude ešte nejaké pokračovanie. Keď začnete čítať túto knižku budete chcieť viac a viac. Úžasná scenéria Istanbulu, všetky miesta sú perfektne opísané. Stretnete sa tu s rovnakými postavami ale novými zápletkami. Staré aj nové lásky, staré aj nové problémy. No proste 1, 2 sú fajn, ale táto 3 je niečo perfektné. Vrelo odporúčam.


Evelin 5 z 5
19.04.2013 11:51:03

Niektorí Vyvolení študenti Darkovej akadémie nesú v sebe ducha niekoho iného. Ten sa musí raz za čas kŕmiť životnou energiou obyčajných ľudí a za to prepožičiava svojim "hostiteľom" krásu a špeciálne schopnosti. Hl. hrdinkou je Cassie Bellová, ktorá má v sebe iba polku ducha a to zapríčiňuje isté "chyby". Estelle sa s ňou rozpráva, navádza ju na svoje túžby, prebúdza v nej hnev, ale takisto sa u nej prejavila telekinéza (schopnosť pohybovať vecami mysľou). Veľmi sa mi páčilo, že je Cassie odlišná. Musí sa trápiť s namysleným duchom a ešte riešiť aj svoje problémy. Keďže nie je bohatá, veľa ľudí ju odsudzuje a vyháňa, ona sa ale drží dobre a vie, komu má dôverovať. Páči sa mi, že je taká reálna a nerobí ani unáhlené závery ani nepravdivé obvinenia. Dokonca aj jej milostný život nie je samá ružová záhrada. Randžit sa s ňou rozišiel, čo znáša veľmi zle, ale snaží sa ísť ďalej. Veľkým problémom knihy sú Randžit a Jake. Treba sa o nich stále strachovať a tým pádom je tento diel o niečo depresívnejší. Nie je to však nič na škodu, práve naopak, perfektne som precítila tú atmosféru strachu a napätia. Len mi bolo ľúto chuderky Isabelly. Bolo skvelé, že autorka si zachovala spôsob objavovania nových tajomstiev a záhad. Tak ako v predchádzajúcich dieloch, zaoberala sa najprv jedným problémom a po vyriešení tam vložila nový. Nezabudla však pripomenúť ten starý problém a nakoniec spolu všetko krásne súviselo. Niektoré veci som odhadla hneď, boli očividné, len Cassie ich nevidela, ale v mnohom som sa úplne zmýlila a bola som z toho rozčarovaná. Bola som v šoku aj zo zistenia, že je v tejto knihe toľko mŕtvych. Autorka sa nebojí pozabíjať nevinných, aby dosiahla vysoký stupeň napätia a smútku. Bola som veľmi prekvapená koncom, pretože som tipovala úplne iného vraha a bola som z toho celého smutná. Zároveň som musela uznať veľké plus autorke, že ma takto vtiahla do príbehu, dovolila mi obľúbiť si hrdinov a potom mi naservírovala balíček kapesníkov. Nápad s Vyvolenými je originálny a zvláštny a bola som nesmierne rada, že sme sa konečne dozvedeli niečo z histórie. Sú tam určité záhadné artefakty a tá honba za tajomstvami a vyriešeniami sa mi veľmi páčila. Vždy som mala o čom špekulovať. Autorka napísala úžasnú knihu, urobila na mňa veľký dojem a rozhodne patrí táto séria k mojim obľúbeným a nesmierne sa teším na posledný diel série. Každý, kto začal túto sériu čítať, si nesmie nechať ujsť zvyšné diely. Ktorí ešte nezačali - mali by ste to napraviť.


Rudolf 5 z 5
22.04.2013 18:16:05

Nech je rýchlo ďalšia.


Androktatsiai
05.07.2020 11:32:43

Bude aj pokračovanie ? V angličtine vyšla už aj 4. časť


Zuzana
05.07.2020 11:36:47

Bude aj pokračovanie? V angličtine vyšla už aj 4. časť a zatiaľ posledná časť. Takze by sa fragment mohol prekonať a vydať aj tú