Sázka na vášeň

J. R. Ward

CZE Česky BARONET2013/03

Kniha: Sázka na vášeň - J. R. Ward
Katalógové číslo: 194164 viac »
10,78

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sázka na vášeň

Všem připadá, že se A. J. Sutherlandová musela zbláznit, když koupila divokého hřebce, kterého žádný jezdec ani trenér nedokáže zkrotit. Jestli ale existuje někdo, kdo si s tím pekelníkem poradí, je to A.J.. Sama to však nedokáže, a tak se vydá za slavným Devlinem McCloudem, jezdeckou legendou s chromou nohou – a příšerným chováním. Devlin pozná bojovníka na první pohled – a taky pozná, že ten kůň není žádná nevinná fialinka. Než se naděje, ocitne se divoký hřebec v jeho prázdné stáji a horkokrevná, božsky smělá jezdkyně mu usne na gauči. Zvládnou však všichni tři šampionát bez úhony? Vášeň, která v něm procitla vůči jezdkyni, ohrožuje trénink – a v takovéhle soutěži je jakékoli rozptylování nejen neprofesionální, ale přímo smrtonosné…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
194164
Názov
Sázka na vášeň
EAN/ISBN
9788073846589
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
J. R. Ward
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/03
Rozsah
320
Rozmer
127×203×24 mm
Hmotnosť
0,31
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dagmar
20.05.2013 21:42:00

Po sérií kníh Bratstvo čiernej dýky, bola táto kniha pre mňa malým sklamaním.


jarka.f 2 z 5
25.04.2014 20:39:26

Sáska na vašeň je samostatný román od známej americkej autorky, ktorá sa preslávila hlavne sériou Bratstvo čiernej dýky a sériou o padlých anjeloch. Tentoraz je to román z prostredia koní a dostihov. A.J. Suttherlandová bohatá mladá žena kúpi toho najtvrdohlavejšieho, najnáladovejšieho koňa na celej Aukcii. Čierneho plnokrvníka Sabbatha. Svojou zbrklosťou dá za koňa oveľa viac peňazí ako by zaplatila keby jednala s rozumom. Preto sa so svojim bratom poháda a musí celú sumu zaplatiť zo svojho účtu. S celou rodinou vlastnia tie najlepšie vybavené stajne v celom štáte. Teraz sa musí pohnúť ďalej a nájsť nejaké bývanie pre seba a Sabbatha. Ubytovanie nájde u Ďžokeja Devina McClouda, ktorý už nejazdí...... V tejto knihe sa v podstate nedeje nič. A.J. pripravuje Sabbatha na dostihy. Ani milostné scény nie sú kvetnato opísané. Chémia medzi hlavnými postavami ma tiež neoslovila. Práca s koňmi má pre mňa svoje čaro. Chýbali vtipné dialógy medzi hlavnými postavami. Ako to možno poznáte z niektorých historických románov. Keby to bolo písané v nejakom inom prostredí, možno knihu ani nedočítam.