Kacír a bosorka

Rád temnoty I.

Philippa Gregory

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2012/11

Kniha: Kacír a bosorka - Rád temnoty I. - Philippa Gregory
Katalógové číslo: 193144 viac »
Séria kníh: Rád temnoty
Rád temnoty
Titul je zaradený v tejto sérii
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kacír a bosorka

Rád temnoty I.

Sedemnásťročný Luca Vero je obvinený z kacírstva a vylúčený z kláštora. Záhadný cudzinec ho poverí zaznamenávaním konca sveta v Európe. Luca sa riadi pokynmi v zapečatených listoch a vydáva sa mapovať strach kresťanského sveta, aby nakoniec došiel až na hranicu dobra so zlom. Sedemnásťročná matka predstavená Izolda je odsúdená na život v kláštore, aby nemohla získať svoje veľké dedičstvo. Keď mníšky zverené do jej opatery začnú trpieť čudnými víziami, chodia v spánku a na tele sa im zjavujú krvácajúce rany, prichádza Luca, aby udalosti vyšetril. Všetky dôkazy ukazujú na Izoldu. Na nádvorí sa už stavia hranica, kde ju majú upáliť ako bosorku. Luca s Izoldou sú prinútení čeliť najväčším hrôzam stredovekého sveta – čiernej mágii, vlkolakom a šialenstvu. Na ceste za skutočnou historickou postavou, ktorá obraňuje hranice kresťanského sveta a opatruje tajomstvá Rádu temnoty, nachádzajú pravdu, vlastné osudy a dokonca aj lásku.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
193144
Názov
Kacír a bosorka
Podnázov
Rád temnoty I.
EAN/ISBN
9788081420580
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Philippa Gregory
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/11
Edícia
Fortuna Teen
Rozsah
272
Rozmer
148×216×25 mm
Hmotnosť
0,43
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jules
29.05.2013 21:01:32

Túto knihu som zhltla za jeden deň, úžasná s pútavým dejom, ja osobne mám rada tému bosorky, vrelo odporúčam :)


jarka.f 4 z 5
07.06.2013 23:11:33

Anotacia je trocha zavadzajuca pretoze je to viac historicky roman ako roman o laske. Luca Vera je talinasky mnich – knaz ktoreho ako maleho prijali do klastora. Pod zamienkou obvinenia z kacirsva plni tajnu misiu ocistit svet od zla. Vysvetlit zahadne tajomne deje spravanie ludi a napisat o tom spravu pre svateho otca. Pribeh sa odohrava v stredoveku v roku 1453. v dobe temna, povier a zaklinadiel. Velmi zaujimavo napisany pribeh o tom ako sa ludia bali vsetkeho co nepoznali. Pripisovali to bosorkam vlkodlakom, demonom. Luca ma vysetrit zahady v klastore Lucretiliovcov.Mnisky tam v noci chodia namesacne po celom klastore. No nie je vsetko tak ako sa zda. Izolda mi bola od zaciatku sympaticka a dufala som ze sto s nou dopadne dobre. Ostatne postavicky vhodne doplnaju pribeh. Robia ho napinavejsim.Ishraq je velmi zaujimavou zenou v tomto pribehu v istych momenoch som ju mala radsej ako Izoldu. Pribeh sa dobre cita pretoze autorka sa privelmi nezdruzuje siahodlhymi opismi. Ak nieco treba opisat dve tri vety jej na to stacia. Vysveluje aj postavenie zeny v spolocnosti. Ako zili zeny vyssej vrtvy. Co ludia jeldli ako ako fungovala spolocnost v tej dobe. knihu som na posedenie zhltla.


Nika
28.08.2013 13:55:22

Pekná kniha z historického prostredia a z čias, do ktorých by chcel každý nazrieť (no, aspoň ja:D). Veľmi pohodová a aspoň na chvíľu vás to odveje do inej sféry. Síce trochu menej akcie, no zápletka celkom fajn a tej lásky medzi nimi tam veľa nebolo :D ale o to viac sa mi to páčilo, nebolo to nijak presladené, záver super.. už sa teším na pokračovanie :)


Little Black Lady 4 z 5
07.09.2013 15:56:18

Knižka sa mi veľmi páčila aj napriek predsudkom ktoré som voči nej mala pri kúpe. Nuž, zhltla som ju rýchlo a oplatilo sa mi to, teším sa na pokračovanie, len aby už čoskoro bolo. :)