Kto je to dievča?

Predstavte si, že by ste mohli stretnúť svoje mladšie ja...

Alexandra Potter

SVK Slovensky NOXI2012/10

Kniha: Kto je to dievča? - Predstavte si, že by ste mohli stretnúť svoje mladšie ja... - Alexandra Potter
Katalógové číslo: 191779 viac »
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kto je to dievča?

Predstavte si, že by ste mohli stretnúť svoje mladšie ja...

Keby som vedela to, čo viem teraz... Predstavte si, že by ste sa mohli vrátiť o desať rokov späť a stretli vaše mladšie ja. Aké rady by ste mu dali? Používaj krém na opaľovanie, vyberaj si len bavlnené oblečenie, nedávaj tomuto idiotovi svoje telefónne číslo, ale tento je ten pravý a nenechaj ho odísť. Hlavná hrdinka Charlotte sa v knihe stretáva so svojím mladším ja a má to prekvapivé následky ... Charlotte je úspešná v oblasti PR, má vlastnú firmu, kopec peňazí a príťažlivého priateľa. Napriek tomu je neurotická, vystresovaná a pesimistická. Jedného dňa na ceste do práce je uzavretá diaľnica a doprava je odklonená. Počas tejto obchádzky sa Charlotte stretne so svojím o desať rokov mladším ja. Zisťuje, že vtedy bola oveľa bezstarostnejšia a uvoľnenejšia. Staršia Charlotte sa snaží svojej mladšej verzii posunúť rokmi nadobudnuté skúsenosti a zároveň sa ju snaží varovať pred chybami, ktoré počas rokov urobila. Čoskoro sa však aj ona dozvedá niečo podstatné...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
191779
Názov
Kto je to dievča?
Podnázov
Predstavte si, že by ste mohli stretnúť svoje mlad
EAN/ISBN
9788081111259
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Alexandra Potter
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/10
Rozsah
382
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 5 z 5
08.09.2013 17:40:26

Od autorky som už predtým čítala inú knihu (nehovoriac o kope iných chick-lit), takže som mala určité očakávania, ale bola som príjemne prekvapená, kniha mala úplne inú atmosféru. Aj keď trochu sa mi podobala na Remember me a Bohyňa v domácnosti od Sophie Kinsella, rozhodne ju však považujem za lepšiu ako Daj si pozor na želania. Hlavná hrdinka je workoholička a hypochondrička, ktorá stretne svoje 21-ročné ja, ktoré je jej úplný opak. Ale časom čitateľovi trochu začne liezť na nervy zhrozenie nad jej mladším ja, hlavne keď to ona sa tak správala. Na 21 rokov sa síce chová trochu nezodpovedne, ale to nie je dôvod, aby ako tridsiatnička frflala ako dôchodkyňa. Trochu škoda prekladu, väčšinou si chyby nevšímam, pretože čítam rýchlo a nevnímam každé slovo, ale v tejto knihe ma zarazilo pár vecí. V niektorých prípadoch sa dalo ľahko spoznať, čo stálo v originále, keď fráza bola preložená doslovne a nehodila sa do kontextu. Takisto úvodzovky pri priamej reči boli občas hádzané len tak od oka a niektoré rozhovory neboli označené. Tiež som bola trochu prekvapená hrubými nadávkami, nechcem moralizovať, mňa nijako nepohoršovali (aj keď tak nenadávam), ale od chick-lit by som to nečakala a niekomu útlocitnejšiemu by to mohlo vadiť.