Temné diery

Les kostí 3

Carrie Ryan

SVK Slovensky SLOVART2012/10

Kniha: Temné diery - Les kostí 3 - Carrie Ryan
Katalógové číslo: 191083 viac »
Séria kníh: Les kostí
Les kostí
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Temné diery

Les kostí 3

Posledná časť voľnej trilógie. Annah vie ako prežiť. Odkedy sa Elias pridal k regrútom, žije sama v Temnom Meste. Vlastne skôr prežíva. Protektorát už neexistuje a regrúti predstavujú po Vzbure skôr hrozbu než oporu, a tak je každý deň iba snahou dopracovať sa k ďalšiemu ránu. Annah ťaží minulosť, rany na duši i na tele. Prežiť v tomto meste nie je jednoduché a dni zrazu prinášajú nové a nové prekvapenia. Udalosti naberajú spád. Stretnutie so sestrou strieda zoznámenie s Catcherom a Eliasov návrat. Nakazené potkany, znesvätení či Mudovia už zďaleka nie sú jediným ohrozením života. Annah čoskoro zisťuje, že krutosť regrútov sa vyrovná ohavnostiam, ktoré páchajú znesvätení a Rezervácia nie je žiadnym ostrovom istoty. Podarí sa jej napriek všetkému zbúrať múry, ktoré jej bránia v láske?

Zdolá nástrahy, ktoré pre obyvateľov Temného Mesta prichystá horda znesvätených? Prežije, alebo skončí ako večne nenásytný a malátny prízrak?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
191083
Názov
Temné diery
Podnázov
Les kostí 3
EAN/ISBN
9788055606033
Autor
Carrie Ryan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/10
Rozsah
440
Rozmer
125 × 190 mm
Hmotnosť
0,55
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(4)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

martina 5 z 5
11.02.2013 21:16:03

Táto časť sa mi páčila asi najviac. Prvá a druhá časť boli tiež very good ale posledná časť je najlepšia.


Zita 5 z 5
12.02.2013 21:02:24

Skvelé ukončenie skvelej série!Pre mňa najlepšia čast.Opäť nechýba napätie ,akcia,ani zaujimavá dejová zápletka.Hrdinku som mala zo všetkých troch najradšej.


Snowy 5 z 5
14.03.2013 14:39:17

Konečne som si prečítala aj posledný diel tejto úžasnej série. Kniha je na nabitá akciou, občas sa vám môže zdať že sa ničj nedeje ale o chvíľu ste zasa v nejakej "infarktovej" situácii a naozaj sa nebudete nudiť. Páčilo sa mi že v knihe odhalili viac z minulosti nielen postáv ale aj samotného sveta a toto som presne potrebovala . A ten koniec. Epic. Odporúčam prečítať celú sériu.


Mončičák 5 z 5
13.11.2015 21:19:33

Najlepšie nakoniec! Zatiaľ čo Mary v lese kostí mi prišla trochu pobláznená, Gabrielle bola fajn, ale prvá polka s ňou bola nudná, Annah však mala niečo do seba. Obľúbila som si ju najviac zo všetkých hrdiniek, aj jej príbeh bol najzaujímavejší. Na knihe sa mi páčilo, že sa neodohrávala na chodníkoch v lese. Prostredie metra mi sem zapasovalo. Konečne môžem povedať, že ma príbeh pohltil a nedočkavo som obracala stranu za stranou. Ako je pre Carrie typické, dej zostal nedokončený. Som rada, že autorka sa postupne vypísala a jej posledná kniha bola zatiaľ najlepšia. Dúfam, že jej ďalšia kniha Daughter of Deep Silence bude rovnako dobrá ako táto :). Odporúčam prečítať aj keď predošlé časti neboli také dobré, ale myslím, že kvôli Temným dieram sa to oplatí.