Espressologie

Kristina Springerová

CZE Česky CooBoo2012/10

Kniha: Espressologie - Kristina Springerová
Katalógové číslo: 190829 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Espressologie

Sedmnáctiletá studentka Jane si přivydělává v malé kavárně jako baristka a časem vytvoří teorii, podle níž se charakter lidí pozná dle jejich oblíbené kávy. I jí samotné to přijde jako trochu bláznivý nápad, ale jen do doby, než dá dohromady několik párů, kterým to pak úžasně klape. V tu chvíli se z ní stává espressologická hvězda, k níž si chodí pro radu a rande lidé z celého města. Ale dokáže Jane najít životní lásku i pro sebe, nebo bude jediná, komu se štěstí vyhne?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
190829
Názov
Espressologie
EAN/ISBN
9788074471513
Autor
Kristina Springerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/10
Rozsah
192
Rozmer
130 × 200 mm
Hmotnosť
0,32
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
400.0%
(1)
4
200.0%
(2)
3
400.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 4 z 5
02.02.2013 14:11:50

Perfektná kniha na jedno posedenie v nejaké upršané popoludnie pri šálke dobrej kávy (alebo kľudnej aj horúcej čokolády alebo čaju). Je naozaj kratučká a strany odsýpajú jedna radosť. Je to typické ľahké čítanie pre tínedžerky a to je aj jediná moja výtka, nápad je veľmi zaujímavý a bez puberťáckej drámy by to bolo ešte lepšie. Hlavná hrdinka je miestami trochu nesympatická a občas sa správala veľmi detinsky až hlúpo a napriek tomu jej padalo do lona všetko dobré, ale snáď z toho vyrastie.


Evelin 4 z 5
23.04.2013 22:40:34

Táto tenká, malá a útla knižôčka je tipickým príkladom krásnej oddychovky. Nenájdete tam žiadne komplikované zvraty ani akčné scény. Je to celé o hľadaní lásky a o kúsku zo života Jane. Nájdete tu mnoho postáv, pričom niektoré majú len 1-2 scény, no aj tak si ich zapamätáte. Okolo hl. hrdinky sa vyskytuje niekoľko dôležitých vedľajších postáv, ktoré zasahujú do deja svojou menšou časťou. Samotná hl. hrdinka - Jane je veľmi milá a rozumná osoba, nerobí nič, kvôli čomu by vám mohla byť nesympatická a navyše dáva dokopy ľudí, aby konečne našli pravú lásku. Celý ten proces od spoznávania charakteru ľudí podľa ich obľúbenej kávy až po konečný verdikt "Espressoložky" nie je nijak komplikovaný, ale samotná Jane na to má proste oko. To sú takí vnímaví ľudia, ktorí vám povedia vaše silné a slabé stránky, pričom vy netušíte, o čom hovoria a neviete si to predstaviť. S osobnej skúsenosti viem, že priatelia vás často poznajú lepšie, ako vy poznáte sám seba. Čo ale musím knihe vytknúť je jej obrovská predvídateľnosť. Prakticky hneď na začiatku som vedela, s kým nakoniec Jane skončí a aký bude záver celého príbehu. Takisto niektoré vedľajšie postavy som vedela perfektne odhadnúť a spojiť okamžite aj bez kávy. Príbeh napriek tomu nie je nudný ani fádny. Za 2 a pol hodiny som mala celú knihu naraz prečítanú a čítanie som si pekne užila. Zapôsobili na mňa vysvetlenia pomocou obľúbenej kávy, ale na mňa by to zrejme nefungovalo, pretože ja nemám obľúbenú. Keďže ju pijem zriedkavo, dávam si vždy to, čo mi prvé padne do oka alebo obsahuje nejakú moju obľúbenú ingredienciu. Táto technika teda určite nie je stopercentná. Knihu vám ale rozhodne odporúčam, ale s tým, že nesmiete od nej čakať nič svetoborné. Je to príjemná a jednoduchá jednohubka pre zamilované duše. Má to skvelý nápad, ktorý je dobre rozpracovaný a využitý, ale kniha samotná na mňa neurobila nijaký väčší dojem. Číta sa ale veľmi ľahko a rýchlo a prináša aj nejaké nové poznatky o káve a ľudskom charaktere.


jarka.f
27.07.2013 15:51:52

je to knizka pre milovnikov kavy a zaroven je pisana ako dievcensky roman. Je urcena pre mladsich citatelov. O studentke jane Turnerovej.snazi sa zarobit nejake drobne na tudium vysnenej vysokej skoly. Pracuje ako baristka a v svojej praci je naozaj dobra. Hoci niekedy jej ma plne zuby. Pracuje s kamaratkou Emily. Tie dve su dokonale zohrane. Najlepsie kamaratky uz od zakladnej skoly. V pribehu najdeme dve roviny. romanovu s dvoma chlapcami a jednym nesmelym dievcatom a skolskou mrchou Melissou, co jane celu strednu skolu sikanovala. a rovinu Kde slintate nad druhmi kavy co su v amerike schopni vymysliet. Su to kavove speciality. S navodom ako ich pripravit. Samozrejme najdete tu dvoch chlapcov camerona a villa. Ktoreho si jane vyberie. Je Cameron jej typ. podla toho ako druhy ak si ludia objednaju vie jane odhadnut ich povahy. a tak dostane napad s kavovou zoznamkou. ako to uz byva ak sa raz do niecoho zamotate. Ide to len velmi tazko vratit spat. Nieco podobne sa stalo jane. 30 rocny derek perkins veduci kaviarne Joe coffee ufrflany zivotom nespokojny chlap je najrozvynutejsou charakterovou postavou spolu s jane. ostatne postavicky vhodne doplnuju pribeh. Autorka ma na konci pribehu prekvapila ako to ukoncila. Hoci nie tak celkom.


Peter 3 z 5
05.11.2014 14:16:39

Nuž... táto kniha ma sklamala... popravde, zdalo sa mi, že bude viac sršať láskou ku káve a bola naozaj až príliš pubertálna.