Iskrivá

Sedem kráľovstiev III.

Kristin Cashore

SVK Slovensky B3B s.r.o2012/09

Kniha: Iskrivá - Sedem kráľovstiev III. - Kristin Cashore
Katalógové číslo: 189661 viac »
Séria kníh: Sedem kráľovstiev
Sedem kráľovstiev
Titul je zaradený v tejto sérii
12,61

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Iskrivá

Sedem kráľovstiev III.

Netrpezlivo očakávané pokračovanie bestsellerov podľa denníka New York Times, ktoré na Slovensku vyšli pod názvom Výnimočná a Ohnivá, je dokonca ešte viac „zúrivé, vznetlivé, no miestami aj zádumčivé,“ a plné romantiky.

Vo svete, v ktorom sa len zopár ľudí vyznačuje mimoriadnou schopnosťou známou ako obdarenie, umožnilo kráľovi Leckovi jeho obdarenie klamať tak, že mu každý bez výnimky veril. Keď sa Bitterblue stala vo veku desať rokov kráľovnou, myslela si, že vražda jej otca navždy ukončila jeho násilnícky a neľudský vplyv na celú spoločnosť.
Mýlila sa.
Osemnásťročná kráľovná Bitterblue má pocit, že jej radcovia sa ju snažia príliš ochraňovať pred celým svetom, a tak začne podnikať tajné výlety z hradu. Sama a v prevlečení sa túla nočnými ulicami svojho mesta a riskuje nielen vlastný život, ale aj svoje srdce.

Iskrivú si obľúbite aj bez toho, aby ste si predtým prečítali Výnimočnú a Ohnivú. No ak ste ich nečítali, nebudete sa vedieť dočkať, kedy
tak budete môcť urobiť.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
189661
Názov
Iskrivá
Podnázov
Sedem kráľovstiev III.
EAN/ISBN
9788089420216
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Kristin Cashore
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/09
Rozsah
608
Rozmer
150×215
Hmotnosť
0,88
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.7 z 5.0
5
140.0%
(5)
4
350.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Snowy 5 z 5
31.01.2013 20:48:26

Kristin Cahore píše knihy roky nie mesiace. A naozaj to na nich vidno. Iskrivá je úžasne prepracovaná ako jedna z mála kníh. A ešte k tomu sa to ľahko číta, je tam kopa zvratov, odhalení a výborných postáv. Iskrivá je perfektné zakončenie série a povinné čítanie pre každého kto čítal Ohnivú a Výnimočnú. jednoznačne si to nenechajte ujsť.


Vikikuko 5 z 5
02.02.2013 22:02:24

Táto časť sa mi z cele trilógia páčila najviac, bola najviac prepracovaná a nemala som pri nej pocit, že je kniha určená len pre násťročné dievčatá :)


Zita 5 z 5
10.02.2013 19:11:47

Rozhodne najlepšia časť trilogie:)Dosť som sa bála ako nakoniec autorka zakončí sériu,lebo predošlé dve knihy boli na mňa slabšie ako som čakala,napriek tomu aké dobré hodnotenia na nich ľudia píšu.Trojka však bola skvelá.Bola prepracovaná,všetko bolo v správnom čase a boli aj zaujimavé zápletky.


Little Black Lady
19.02.2013 11:23:15

Z troch kníh, ako bolo už spomínané dole je jednoducho najlepšia. Osobne sa mi páči aj jej obálka najviac :D áno ja maniak na kľúče :D ^^ Každopádne bola prepracovanejšia, skvelá a mala zaujímavé zápletky, i dobre spracovaní dej všetko malo svoje miesto..zhltla som ju na jeden šup :)


majka 5 z 5
01.04.2013 22:18:53

Súhlasím s predchádzajúcimi názormi na túto knihu. Aj podľa mňa je Iskrivá najprepracovanejšia a najvyzretejšia z celej série. V tejto časti sa stretávame s Bitterblue, ktorú sme mohli spoznať už vo Výnimočnej, ale určite Vás potešia aj návraty niektorých ďalších postáv. Čo sa týka ľúbostnej zápletky, tá nie je až taká výrazná ako to bolo v predchádzajúcich dvoch knihách, ale myslím, že to vôbec neprekáža. Ja musím povedať, že som si v Iskrivej dosť obľúbila Giddona. Záver dáva podľa mňa ešte možnosť vrátiť sa do Siedmich kráľovstiev ak bude mať na to autorka chuť. A ja by som bola rada.


Marcela
12.08.2013 01:02:54

Občas tu boli nudné pasáže, ale po väčšine som si užívala všetko. Najnudnejšie boli asi tie dlhé hodiny v Bitterbluiných kanceláriach. Ale, koniec koncov, to nudilo aj ju a preto sa vydávala na nočné potulky, ktoré som zasa zbožňovala. :) Veľmi zbožňovala. Ďalej postavy, niektoré kladné, iné záporné - teda skôr tajomné, aby som sa presnejšie vyjadrila - a malinké množstvo skutočne záporných postáv - vlastne ma ani nikto nenapadá.. :D -, ale vo väčšine prípadov som mala rada všetkých. Hlavne Zafa a Teddyho.. ^.^ Bitterblue nakoniec nebola až taká zlá kráľovná, ale komu by sa dobre vládlo v takom rozvrátenom kráľovstve? Občas nerozvážna a možno labilná, ale častejšie ma prekvapovala jej rozhodnutiami. :) Veľmi ma potešila tá návšteva ku koncu. :) Tích, čo čítali aj Ohnivú, to pravdepodobne poteší tiež. A teda Iskrivá ako aj jej dve kamarátky Výnimočná a Ohnivá sa fakt vydarila. :)


Lirity Lilith Ouida 4 z 5
22.11.2013 18:43:11

Najlepšia časť zo všetkých troch. Koniec je zlí :( Nemám rada také knihy ktoré autorka nedopíše :( Skončilo sa to veľmi otvorene ako keby malo byť pokračovanie.


kajqa111 5 z 5
10.02.2014 19:55:14

Wau dokonale prepracovaná kniha, tak ako z vonku, tak aj z vnútra! :) príbeh bol napínavý dynamický, čítal sa ľahko aj napriek tomu, že kniha je poriadne hrubá. naozaj odporúčam, je jedna z mojich najobľúbenejších !! :)


Casion 4 z 5
15.04.2014 20:24:06

Možno sa bude môj názor trochu vymykať, ale mne osobne sa táto kniha v porovnaní s prvými dvoma dielmi zdala nudnejšia a nezáživnejšia. Bitterblue ako hlavná postava bola fajn, ale viac som si predtým obľúbila Katsu a aj Vatra bola dobrá. Možno chcela autorka zmeniť hlavnú postavu, aby to nebolo otrepané, neviem... Každopádne ma trochu nudili scény s Bitterblue v kancelárii a stále iba pribúdajúce hádanky, no v podstate sa dosť dlho nič nedialo. Ku koncu sa to začalo zlepšovať, čo ma potešilo, kniha má dobrý nápad a prepracovaný dej, páči sa mi návrat niekoľkých už dobre známych postáv a zakončenie je tiež vydarené. Knihu určite odporúčam, je to dobré čítanie, len mne tam chýbalo trochu viac akcie a preto dávam 4 hviezdičky.