Daj si pozor na želania

Nie vždy chceme to, čo potrebujeme

Alexandra Potter

SVK Slovensky NOXI2012/08

Kniha: Daj si pozor na želania - Nie vždy chceme to, čo potrebujeme - Alexandra Potter
Katalógové číslo: 188539 viac »
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Daj si pozor na želania

Nie vždy chceme to, čo potrebujeme

„Želám si, aby bolo v metre voľné miesto... Aby som nezjedla celé vrecko cukríkov... Zhodila tých niekoľko tvrdohlavých kíl... Stretla muža, ktorý bude rád upratovať. Samostatná Londýnčanka Heather si ustavične čosi želá a nemyslí pritom na veľké veci – ako svetový mier alebo rande s Bradom Pittom. Vyrovnáva sa s neverou bývalého priateľa, po ktorom jej zostali len trpké spomienky a hypotéka na byt. Keď si kúpi od cigánky vres pre šťastie, zlé dni sa pominú a jej život sa zázračne zmení. Začne chodiť s príťažlivým susedom, prenajme izbu sympatickému Američanovi a môže splácať hypotéku, dokonca aj jej kariéra fotografky odrazu naberie na obrátkach. Heather je zaskočená tým, čo sa deje. Plnil jej priania skutočne vres, alebo to bola len zhoda náhod a okolností? A sú tie splnené priania požehnaním alebo prekliatím? Keď do života jej blízkych zasiahne vážna choroba, rozhodne sa zabudnúť na vres a ujasniť si, čo je v živote najdôležitejšie. Vtipný romantický príbeh je napísaný s nadhľadom a humorom. 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
188539
Názov
Daj si pozor na želania
Podnázov
Nie vždy chceme to, čo potrebujeme
EAN/ISBN
9788081111105
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Alexandra Potter
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/08
Rozsah
352
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,45
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 4 z 5
31.01.2013 16:07:18

Kniha sa podľa anotácie tvári ako ľahké, vtipné čítanie pre ženy s možno trochu hlbším posolstvom. Ale je realistickejšia, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, Heather sa šibnutím prútika nezačne plniť každé prianie a nezačne to zneužívať, aj ona celý čas pochybuje, či všetko nie je len náhoda a morálne ponaučenie je celkom nevtieravé.