Pasca

Záhrada večnosti 1

Lauren DeStefano

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2012/05

Kniha: Pasca - Záhrada večnosti 1 - Lauren DeStefano
Katalógové číslo: 176409 viac »
Séria kníh: Záhrada večnosti
Záhrada večnosti
Titul je zaradený v tejto sérii
10,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pasca

Záhrada večnosti 1

Ľudstvo sa stalo časovanou genetickou bombou. Nechcem zomrieť tak skoro! Naozaj musí ľudstvo vymrieť? Táto knižka vás vydesí, a zároveň dojme k slzám. Pohľad do budúcnosti, o ktorej by ste radšej nič nevedeli. Napínavé šokujúce i romantické čítanie, ktoré prináša nečakané rozuzlenie. Nebudete sa môcť dočkať druhého dielu s názvom Horúčka. 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
176409
Názov
Pasca
Podnázov
Záhrada večnosti 1
EAN/ISBN
9788081420061
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Lauren DeStefano
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/05
Edícia
Fortuna Teen
Rozsah
360
Rozmer
140×210×30 mm
Hmotnosť
0,52
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(6)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Evelin 5 z 5
05.03.2013 16:29:58

Neuveriteľne zvrátený dystopický svet a kruté podmienky na život. Ženy umierajú v 20tich, muži v 25tich. Stará generácia sa snaží vyrobiť liek, núti ľudí plodiť deti, aby sa zachovalo ľudstvo. Muži majú často viecero manželiek a mladé dievčatá sú nútené k prostitúcii. Ako dlho to všetko ešte vydrží? Milujem zvrátené svet a tento svet je brutálny! Nielen že je dobre spracovaný, ale aj zaujímavý a možno raz aj skutočný! Nikdy si nemôžete byť istý. Kniha postráda akciu, ale myšlienky hl. hrdinky a opis všetkých situácií vám to vynahradí tak, že akciu ani nepotrebujete. Knihu vám odporúčam, jedna z tých najlepších sérií!


Dominika 5 z 5
14.04.2013 17:31:33

Pasca bola nádherná, oddychová kniha, pri ktorej je čítanie zážitkom. Je originálna a nepodobá sa na žiadnu inú dystopickú knihu, akú som čítala. Štýl písania a prepracovanosť knihy sú vynikajúce. Hlavná hrdinka je milá, odvážna, nebojácna a ľahko si ju obľúbite. Nápad je neokopírovaný a skvele rozvinutý, čo robí knihu výnimočnou a výraznou. Odporúčam každému.


methylene.bleu 5 z 5
05.02.2014 00:00:32

Úžasná kniha! prečítaná za pár dní. Je skvelá, veľmi sa mi páčila. Je to taká oddychovka ale s originálnym nápadom, kde sa ľudia dožívali veľmi nízkeho veku. Je to krásna dystopia a som rada, že som si ju kúpila. Hneď dnes začínam čítať druhý diel. Škoda, že sa nechystajú vydať aj tretí záverečný, keďže kniha je ohromná.


Snowy 5 z 5
02.03.2014 03:19:29

veľmi originálna kniha odohrávajúca sa v zvrátenom svete kde ženy umierajú v dvadsiatke a muži v dvadsaťpäťke a svet je riadený 70-ročnými ľuďmi ktorí sú praticky nesmrteľní. Má úžasnú melancholickú atmosféru a aj keď niektoré detaily príbehu sú kruté a desivé, celá kniha je taka oddychová, úspavacia, ale be toho aby jej to ubralo na kvalite, len vás to naladí na celý svet, ktorý v podstate rezignoval, a už sa drží len poslednej slamky. A uprostred je oživujuca hrdinka ktora sa s tym nezmieri a neprestane bojovať. Znie to ako klišé, ale ne to veľmi prirodzené. A aj postavy sú výborné. Tri nevesty - romantická trinástka, búrlivá šestnástka s plnou hlavou úteku a devätnástka ktorá už stratila nádej. Mladý snívajuci ženích žijúci v bubline a otec, ktorý nad všetkým drží pevnú a krutú ruku. Chlapec čo skoro prestal veriť že utiecť stojí za to. Na malej vzorke ľudí autorka ukázala mnoho spôsobov ako sa vyrovnať so situáciou, a v niektorej mozno nájdete aj seba. Môžem len odporúčať. Je to oddychové čítanie, ktoré ale sľubuje akčnejšie ďalšie diely.


Casion 5 z 5
22.04.2014 21:07:50

Je to príbeh, ktorý ma milo prekvapil. Napriek tomu, že čo sa týka dejovej krivky sa až tak veľa nedialo, kniha ma vôbec nenudila a stále sa niečo dialo. I keď námet nebol až taký originálny, ale prevedenie a štýl písania bol výborný. Nebolo tam priveľa zdĺhavých opisov, postavy boli skvele vykreslené a rýchlo som sa stotožnila s hlavnou hrdinkou. Pekne tu bolo ukázané ako funguje ľudská psychika, najmä pokiaľ je človek väzňom s väzniteľom, na ktorého sa nedá hnevať. Knihu nepochybne odporúčam, je to dobré čítanie a som zvedavá na pokračovanie.


Eva 5 z 5
11.01.2015 20:36:40

Veľmi dobrá kniha, napínavo písaný dej mi nedovolil prestať čítať a naozaj si hned zajtra pôjdem zohnať druhú časť.