Dcera kostí a dýmu

Laini Taylorová

CZE Česky EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK)

Kniha: Dcera kostí a dýmu - Laini Taylorová
Katalógové číslo: 175757 viac »
11,23

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dcera kostí a dýmu

Karou je nadaná, krásná a tak trochu záhadná sedmnáctiletá studentka na pražské umělecké škole. Její tajemství nezná ani její nejlepší přítelkyně Zuzana. Ráda kreslí chiméry, fantastické bytosti, a nikdo netuší, že tato mytická stvoření jsou její rodinou. Přichází a odchází skrze portál za svým zvláštním posláním, kterým ji její pověřil čaroděj, který ji vychoval. Neví, že ji sleduje smrtelně nebezpečný a mrazivě krásný anděl, a válka mezi světy dobra a zla brzy vypukne.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
175757
Názov
Dcera kostí a dýmu
EAN/ISBN
9788024234427
Autor
Laini Taylorová
Druh tovaru
Kniha
Rozmer
137×210×27 mm
Hmotnosť
0,35
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Katka 3 z 5
04.10.2014 14:27:37

Zaujímavá a originálna kniha, ktorá ma však nezaujala okamžite. Prvých asi 50 strán som sa nedokázala začítať, pretože ma to jednoducho nudilo, až kým sa v knihe neukázala Issa a iné chiméry. Vtedy som zistila, že autorka je skutočne originálna. Ku knihe som sa dostala prostredníctvom internetu. V tej dobe som už mala prečítané prvé dve knihy zo série Padlí anjeli od Lauren Kate, ktoré sa mi veľmi páčili. Neváhala som teda vyskúšať ďalšiu knihu s anjelsko-démonickou tematikou. Spočiatku sa mi kniha zdala vyslovene „divná“. Odohrávalo sa to v Prahe, hlavná postava má modré vlasy, zvláštne chovanie, o chimérach s ktorými žije rozprávala akoby na také postavy bol už čitateľ zvyknutí – teda ich charaktery hneď nerozpisovala. Určité veci do seba jednoducho nezapadali a tajomnému mysleniu hrdinky som nerozumela. Po čase ma to však začalo baviť. Začali sa objavovať zaujímavé postavy, zaujímavé miesta, spomienky... A jednoducho ma to pohltilo. Koniec knihy zostal otvorený, po dočítaní mi po chrbte síce prebehli zimomriavky, no úprimne... bolo to klišé. Koľko kníh, filmov, či seriálových epizód už skončilo otvorených práve vetou na konci? Laini však dokázala vytvoriť veľmi zaujímavé a neobyčajné tvory, ktoré sme mali možnosť vidieť už v iných dielach, no práve Laini Taylorová im dodala zvláštne čaro, ktoré sa pretkáva s úžasným príbehom plným tajomnosti, vášne a nebezpečenstva so šokujúcim vyvrcholením. A presne taká je aj láska medzi Karou a Akivom.