Čo s láskou

To najlepšie zo mňa

Nicholas Sparks

SVK Slovensky IKAR2012/11

Kniha: Čo s láskou - To najlepšie zo mňa - Nicholas Sparks
Katalógové číslo: 175107 viac »
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čo s láskou

To najlepšie zo mňa

Každý by rád veril, že večná láska existuje. Aj ona tomu verila, keď mala osemnásť. V roku 1984 boli Amanda a Dawson spolužiakmi na strednej škole. Pochádzali z odlišných sociálnych pomerov, napriek tomu medzi nimi vznikla priam osudová láska. Meštiacka spoločnosť severokarolínskeho mestečka Oriental im ju nedopriala. Sklamaná Amanda odišla študovať na vysokú školu a Dawsona po tragickej autonehode zavreli do väzenia. Nevideli sa celé štvrťstoročie, až kým sa nestretli na pohrebe spoločného priateľa Tucka. Plnia jeho poslednú vôľu a spoznávajú, že staré city sa vracajú s novou silou. Ani jeden z nich nemá šťastný život. Dawson žije sám, pracuje na ropných plošinách v mori a tajne podporuje rodinu, ktorú nechtiac pripravil o otca. Amanda je vydatá, matka troch detí, ale jej vzťah s manželom alkoholikom, poznačený smrťou malej dcérky, stroskotal. Príležitosť zmeniť doterajší život je na dosah ruky, ale... je to ešte možné? Dá sa prepísať minulosť? A je láska naozaj to najcennejšie, čo môže človek darovať? Z anglického originálu The Best of Me (Grand Central Publishing, Hachette Book Group, New York 2011) preložila Jarmila Seichertová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
175107
Názov
Čo s láskou
Podnázov
To najlepšie zo mňa
EAN/ISBN
9788055130491
Autor
Nicholas Sparks
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/11
Rozsah
256
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,33
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
0%
(0)
3
200.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
27.06.2013 13:14:32

Nemám veľmi rada tento druh literatúry, ale keďže robím v knižnici musím vedieť, čo tam mám. Táto kniha ma však milo prekvapila. Upustila som od zbežného pozretia a prečítala som si ju. Bolo to tam ako v skutočnom živote, žiadny "happy end". Dobre napísaná, pekne vykreslené postavy. Odporúčam na také ľahké čítanie na leto k vode.


jarka.f 3 z 5
02.11.2014 16:34:33

To najlepšie zo mňa je ďalšia sparksova romantika. Jeho štýl mi absolútne nesedí. Pre rozvláčny štýl akým píše. Ani dialógy nie sú vtipné a originálne. Oveľa lepšie sú natočené filmy podľa jeho kníh. Začala som čítať túto knihu na popud jednej blogerky. Veľmi sa jej páčila. Tak som si povedala, že dám knihe šancu. A dobre som urobila. Aj keď niekedy som sa nudila. Na začiatku sa vraciame do minulosti . Dawson a Amanda prežívajú prvú lásku. On z rodiny bitkárov a povaľačov. Každý z rodiny bol aspoň raz vo väzení a tak sa niet čomu čudovať, že Amandina rodina týmto vzťahom nie je nadšená. Dawson po tom čo nešťastnou náhodou autom zrazí miestneho doktora sa dostane do väzenia. (zlá povesť rodiny urobí svoje sudca je zaujatý.) Dawson po návrate z väzenia pracuje na ropných vežiach. So svojou rodinou nechce mať nič spoločné. Amanda si tiež prežila svoje. Má deti a manžela alkoholika. Odkedy im zomrela malá dcérka to ide s ich vzťahom dole vodou. Títo dvaja sympatickí hrdinova sa po rokoch stretnú. Amanda sa musí rozhodnúť medzí starou láskou a manželom. Čo urobí? Bude manželovi neverná a vráti sa k Dawsonovi? Taký smer príbehu a samotný koniec aký to nabralo som nečkala. Všetko sa zbehlo tak rýchlo asi na posledných 80 stranách. Príbeh nabral na akčnosti a koniec ma absolútne dojal. Záver knihy najlepšie vystihuje jeho názov. Už sa natočil aj film podľa tejto knihy. Slovensky preklad čo s láskou. Ikar ju znovu vydá pod názvom: Čo s láskou aj s filmovou obálkou Dátum vydania November 2014 Knihe dávam 3,5 hviezdičky.