Habíbí

Hostina vyzrálého vypravěčství

Craig Thompson

CZE Česky BB art 2012

Kniha: Habíbí - Hostina vyzrálého vypravěčství - Craig Thompson
Katalógové číslo: 173934 viac »
31,48

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Habíbí

Hostina vyzrálého vypravěčství

Po úspěchu díla Pod dekou pracoval Thompson dlouho na svém mistrovském díle, téměř sedmisetstránkové alegorii ve stylu arabských pohádek a islámských příběhů. Odehrává se ve fiktivním světě, který je krutější a soudobější verzí Tisíce a jedné noci, a líčí životní osudy Dodoly a Zama, dvou uprchlých dětských otroků. Ti v ní projdou mnoha proměnami a překonávají překážky, jež se staví do cesty jejich lásce a shledání. Habíbí je milostný příběh s početnými přesahy, podobenství o roli člověka v přírodě, výpověď o rozdílech mezi vyspělým a rozvojovým světem.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
173934
Názov
Habíbí
Podnázov
Hostina vyzrálého vypravěčství
EAN/ISBN
9788074610981
Autor
Craig Thompson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
672
Rozmer
180×247×54 mm
Hmotnosť
1,29
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Miloš 5 z 5
12.02.2013 15:46:36

Autobigrafický grafický román "Pod dekou" patrí k mojej TOP 5 komiksov, ktoré som doteraz čítal. S veľkým očakávaním som preto sledoval vývoj nového Thompsonovho diela na jeho blogu. Každá uverejnená stránka vyzerala úžasne a ja som dúfal, že čoskoro budem tento komiks držať v rukách. Bol som príjemne prekvapený, že sa k vydanie v čestine odhodlal BB/Art a že som sa ho dočkal tak rýchlo po vydaní v originále. Kniha je to riadna a vydavateľ si dal záležať na celkovom grafickom vyznení. Držal som v ruke i anglický originál a môžem povedať, že české vydanie sa s ním dá smelo porovnať. Ale poďme k môjmu hodnoteniu diela samotného. Musím byť úprimný, "Habíbí" ma nenadchlo tak ako "Pod dekou". Určite to však nie je tým, že by bolo komiks zlý, to len moje očakávania boli príliš vysoké. Každopádne sa jedná o nadpriemerný grafický komiks, ktorý by mohol pritiahnuť ku komiksom i neznalých čitateľov. Nebudem sa rozoberať o príbehu, či postavách samotných, nech si každý čitateľ urobí názor sám. Za mňa však dostaáva tento komiks 5 hviezdičiek napriek tomu, že ma nenaplnil moje (priznajme si prehnané) očakávania. "Habíbí" totiž stále vysoko presahuje bežnú komiksovú tvorbu a zaslúži si byť v každej knižnici.