Teraz alebo nikdy

Elizabeth Adler

SVK Slovensky REMEDIUM2005

Kniha: Teraz alebo nikdy - Elizabeth Adler
Katalógové číslo: 137098 viac »
Ušetríte až 2,38 € z bežnej ceny 13,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,52
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Teraz alebo nikdy

Úspešné spisovateľky zvyčajne nemenia žáner, ktorým si získali priazeň čitateľov. Elizabeth Adlerová však bestsellerom Teraz alebo nikdy podčiarkuje platnosť známeho tvrdenia, že výnimka potvrdzuje pravidlo. Prvá dáma súčasného generačného románu nám tentoraz ponúka napínavý príbeh s kriminálnou zápletkou.

 Aj v ňom je hlavnou postavou žena - televízna redaktorka Mal­lory Maloneová, ktorú celé Spojené štáty poznajú ako skvelú investigatívnu žurnalistku. Zaoberá sa zabudnutými a nevyriešenými prípadmi, prináša ich na obrazovku a spravidla prispeje k odhaleniu páchateľa. Ochrancovia zákona ju na jednej strane uznávajú, keď im pomáha pri pátraní, no na druhej strane zasa nenávidia, lebo jej úspechy neraz zatienia výsledky ich úsilia. Lenže v istých situáciách im neostáva nič iné, len obrátiť sa na ňu s prosbou o pomoc.

 Jedného dňa to urobí aj detektív Harry Jordan. Je pripravený podriadiť sa Malinej autorite, ale v priamom kontakte s ňou ustavične pociťuje nepríjemné napätie. Harrymu sa vidí, že v minulosti redaktorky sa skrýva záhada, ktorá medzi nimi vytvára bariéru nedôvery. Postupne zistí, čo ju po celý život tlačilo ako nočná mora a ďalšie udalosti ukážu, že dodnes jej hrozí vážne nebezpečenstvo. Vzrušujúce pátranie sa prelína s postupným citovým zbližovaním sympatickej dvojice a román nás udrží v napätí od prvej po poslednú stranu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
137098
Názov
Teraz alebo nikdy
EAN/ISBN
9788085218763
Forma
Brožovaná
Autor
Elizabeth Adler
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005
Rozsah
320
Rozmer
134×212
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Teraz alebo nikdy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.