Ohnivá

Sedem kráľovstiev II.

Kristin Cashore

SVK Slovensky B3B s.r.o2010/10

Kniha: Ohnivá - Sedem kráľovstiev II. - Kristin Cashore
Katalógové číslo: 111704 viac »
Séria kníh: Sedem kráľovstiev
Sedem kráľovstiev
Titul je zaradený v tejto sérii
12,43

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ohnivá

Sedem kráľovstiev II.

V Kráľovstve Hvozdov nie sú práve pokojné časy. Mladý kráľ Nash sa snaží udržať si trón, zatiaľ čo vzbúrení lordi na severe i na juhu kujú plány a cvičia vojská, aby ho oň pripravili. Hory a lesy sú plné zvedov, zlodejov a darebákov každého druhu. Toto je svet, v ktorom žije Vatra. Ako posledná žijúca ľudská obluda dostala do vienka divoký a neodolateľný výzor a vlasy farby ohňa. Ľudia ju buď obdivujú, alebo nenávidia. Hoci má jedinečnú schopnosť ovládať ich myšlienky, z duše odmieta prezrádzať tajomstvá nevinných ľudí. Najmä, keď ich má sama vyše práva. Jedného dňa po ňu príde princ Brigan, aby ju odprevadil do Kráľovho Mesta. Kráľovská rodina ju prosí, aby pomohla odhaliť sprisahanie proti trónu. Ďaleko od domova si Vatra začne uvedomovať, že je v jej silách oveľa viac, ako si dovtedy myslela. Jej mimoriadne schopnosti by mohli zachrániť celé kráľovstvo. To by sa však musela prestať báť, že sa z nej stane rovnaká obluda, ako bol jej otec. 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
111704
Názov
Ohnivá
Podnázov
Sedem kráľovstiev II.
EAN/ISBN
9788089420155
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Kristin Cashore
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/10
Rozsah
413
Rozmer
130×210×40
Hmotnosť
0,65
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.9 z 5.0
5
112.5%
(8)
4
900.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

L
20.10.2012 12:27:00

Jedna z najlepších kníh, ktoré som kedy čítala. Prečítala som ju minimálne 15 krát a môžem ju čítať stále znova a znova :)


Snowy 5 z 5
01.02.2013 17:25:17

Najlepšia fantasy akú som čítala. ohnivá má výborný dej aj prostredie ale hlavne postavy. Postavy s veľký P. Každá má charakter a všetky si ich zamilujete, aj vedľajšie ;). Nenechajte si ju ujsť a tiež Iskrivú a Výnimočnú :).


Little Black Lady
19.02.2013 11:25:09

Páčil sa mi dej, postavy a celkovo všetko pretože som sa do nej zamilovala hned na prvý krát. Opláti sa ju kúpiť, a rovnako aj Iskrivú a Výnimočnú ^^ zamiluje si ich, stránky sa vám raz dva minú..bude v napäti...kúpte si ju a nič neoľutujete :)


Evelin 5 z 5
06.03.2013 13:09:51

Autorka je jedna z mojich obľúbených práve kvôli tejto série. Príbeh je od začiatku zaujímavý a vždy potrebujete vedieť, čo sa deje na ďalšej strane. Hrdinovia rôzneho charakteru sú sympatickí a zápletky úplne normálne. Kniha je skvele spracovaná a dej nie je nudný ani sa nijako neťahá. Skvelá kniha!


Zita 4 z 5
24.03.2013 16:00:07

Kniha sa mi páčila viac ako jednička.No menej ako trojka.Každopádne si ju treba rozhodne prečítať,lebo je skvelá.Vlastne celá séria je skvelá a veľmi ma prekvapila.Nedávala som jej veľké šance lebo niesom zrovna fanúšikom tochto žánru,ale rozhodne neľutujem.Preto aj ked nevyhľadávate tento druh kníh, toto si prečítajte.


Kajka 5 z 5
29.06.2013 13:40:19

Táto kniha je premyslená do posledného detailu. Myšlienka oblúd je nezvyčajná, originálna a strašne sa mi páčila. Aj v tejto autorkinej knihe boli postavy, ktoré liezli na nervy a také, ktoré ste jednoducho museli mať radi. Alebo oboje naraz. Ich životy sú tak poprepletané, že som občas zabudla, kto je koho syn či dcéra. Nenudili ma ani Vatrine úvahy o tom, či je správne porušiť pre kráľovstvo zopár svojich zásad, ani jej spomienky z minulosti. Dokonca aj to zdĺhavé vyšetrovanie a vojnové stratégie príbeh skvele doplňovali. A princ Brigan - proste očarujúci. Kniha takisto a na niektorých miestach som sa neubránila slzám. Odporúčam!!!!


Marcela 5 z 5
12.08.2013 00:59:12

Pri Ohnivej mám iba pár zanedbateľných poznámok: a síce, že neviem akým tónom kto čo hovorí, ale to je - samozrejmé - zanedbateľné. A ku koncu som bola dosť popletená z toho kto je koho matka a kto koho otec, ale na druhej strane boli to šokujúce odhalenia, z ktorých som bola nakoniec pobavená a napísala som si na papier, kto má s kým aký príbuzenský vzťah. :) A ešte jedna vecička, Luk nemusel byť taký prelietavý, ale nakoniec to patrí k jeho povahovým črtám a nech je chlapec aký je než by mal byť podľa mojich ideálov. Kdekto pri Výnimočnej čítame o dievčine s darom zabíjať (alebo s darom života?) v Ohnivej čítame o ľudskej oblude, ktorá hľadá samú seba (fajn teraz som to povedala dosť blbo, ale nemám pravdu? Možno teda ešte jednu doplňujúcu informáciu pridám; Výnimočná je skôr o prežití a putovaní po horách a Ohnivá je skorej "vojnová" (v úvodzovkách preto, lebo je, ale nie tak ako iné knihy) a hovorí o tom aké ťažké môže byť spravovanie kráľovstva (o čom možnože bude aj Iskrivá)). A na koniec to zhrniem - veľké dielo rovnako ako bola Výnimočná a očakávam, že taká bude aj Iskrivá. :)


Casion 5 z 5
31.03.2014 18:27:33

Od autorky som čítala Výnimočnú, ktorá ma nadchla a touto knihou som taktiež nebola sklamaná. Dej bol výborný, napínavý, striedal sa boj s akciou, ale aj bežnými činnosťami, jednoducho život taký aký je. Všetko bolo opísané veľmi reálne, aj vojna zúriaca v kráľovstve a nanešťastie i mnoho úmrtí. Vatru ako hlavnú postavu som si obľúbila, i keď mi miestami trošku liezla na nervy, ale to je iba môj osobný názor. Najviac som si obľúbila princa Brigana, ktorý je spolu s inými postavami výborne premyslený. Záver samozrejme napínavý a výborné konečné rozuzlenie. Knihu určite odporúčam všetkým fanúšikom fantasy.


Miši 5 z 5
13.04.2014 15:36:24

Knihu som kúpil dcére k narodeninám. Po ,,Výnimočnej,, si priala aj ďalšie pokračovanie so série - ,,Ohnivú,,. Musím povedať, že ju obidve tieto knihy nadchli a už sa nevie dočkať ďalšieho príbehu. Takže na základe jej reakcií môžem knihu len odporučiť