Výnimočná

Sedem kráľovstiev I.

Kristin Cashore

SVK Slovensky Ediposs2009/11

Kniha: Výnimočná - Sedem kráľovstiev I. - Kristin Cashore
Katalógové číslo: 108946 viac »
Séria kníh: Sedem kráľovstiev
Sedem kráľovstiev
Titul je zaradený v tejto sérii
12,43

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Výnimočná

Sedem kráľovstiev I.

V strhujúcom románe VÝNIMOČNÁ, spisovateľka Kristin Cashore, vytvorila fascinujúci svet, odvážne dobrodružstvo a ľúbostný príbeh, ktoré čitateľovi rozbúria srdce a úplne ho pohltia.

Dej sa odohráva v krajine, kde sa rodia ľudia so zvláštnou schopnosťou, výnimočným obdarením. Ostatní sa ich boja, pohŕdajú nimi, alebo ich zneužívajú. Hlavná hrdinka románu Katsa bola obdarená schopnosťou, ktorou sama pohŕda. Je výnimočná v zabíjaní. Jej život ovládol strýko Randa, kráľ Middlensu. Mala zaňho vykonávať nekalú prácu, trestať, mučiť alebo zabíjať každého, kto sa mu znepáči. Keď sa prvý raz stretla s princom Poom, ktorý bol obdarený schopnosťou bojovať, nemala ani tušenie, ako sa zmení jej život. Nikdy by jej ani na um nezišlo, že sa stane jeho priateľkou. Nikdy by si ani nepomyslela, že sa dozvie celú pravdu o svojom výnimočnom nadaní, príšernom tajomstve, ktorým by dokázala zničiť všetkých sedem kráľovstiev.  

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
108946
Názov
Výnimočná
Podnázov
Sedem kráľovstiev I.
EAN/ISBN
9788089420124
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Kristin Cashore
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/11
Rozsah
411
Rozmer
150×215
Hmotnosť
0,65
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.9 z 5.0
5
109.1%
(11)
4
1200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Božena H.
21.08.2012 17:35:52

Čítala som obe knihy od autorky (Ohnivá) a vrelo odporúčam, ľahké, zaujémavé, pútavé čítanie.


Little Black Lady 5 z 5
15.02.2013 16:04:47

Táto séria je jedna z mojich oblubených :) oplatí sa kúpiť si všetky tri časti :)


Evelin 5 z 5
06.03.2013 13:07:52

Jedna z mojich obľúbených kníh! Autorkin štýl písania ma dokáže krásne vtiahnuť do knihy a človek si pripadá, akoby stál rovno vedľa hrdinky. Postavy sú prepracované a charakterovo zaujímavé. Romantické scény sú prenádherne spracované a akcia je skutočnou akciou! Napätie a strach cítite spolu s hrdinami a príbeh si dokonale užijete. Túto knihu vám rozhodne odporúčam, jej kúpa bola jedna z mojich najlepších rozhodnutí :)


Zita 4 z 5
08.03.2013 20:28:23

Na začiatku som nechápala čo všetci na tejto knihe vidia.Ked sa dej trochu rozbehol,som sa do toho postupne pomaly dostala.No skutočne sa mi páčil len koniec.Posledných cca 40 strán bolo fakt dobrých.Teraz s odstupom času,sa mi kniha páči a som rada že som ju prečítala.


Snowy 5 z 5
14.03.2013 19:13:51

Túto knihu som čítala už viackrát a vždy si jej čítanie neskutočne užívam. Kristin Cashore je pani autorka a občas som naozaj žasla aký je dej prepracovaný. Pri čítaní som sa nenudila, ak sa práve nedeje nejaká akcia alebo zvrat, rozhovory postáv to plnohodnotne nahradia. Postavy. To na knihách Kristin Cashore milujem. Každá jedna postava, vedľajšia, hlavná, hociktorá čo sa mihne dejom je osobitá a prepracovaná a veľmi ľahko si ich obľúbite (ja osobne by som sa s takou Katsou, Poom alebo Bitterblue veľmi rada stretla :D). A romantika. Je trochu zdĺhavá ale o to lepšia keď na to príde a chytí za srdce, pretože nie je presladená a povrchná ale silná a... silná :). Nepochopíte kým si to neprečítate. A o tom či si ju máte alebo nemáte kúpiť ani na chvíľu nepochybujte - nájdete v nej všetko a ešte viac ;).


Michaela
24.03.2013 12:08:48

Je to celkom dobrá kniha ale čítala som už aj lepšie.


Kajka 5 z 5
24.06.2013 21:06:26

Kniha ma chytila od prvej stránky. Je tam napätie, akcia ale aj trocha nezvyčajnej romantiky. Katsa je naozaj úžasná hrdinka. Je prchká, nechá sa ľahko rozzúriť, ale snaží sa pomôcť, kde môže. Pri jednej zo svojich záchranných akcií stretne ďalšieho obdareného bojovníka Poa, ktorý sa neskôr stane jej priateľom a potom čímsi viac. Spolu sa snažia vyriešiť vyriešiť záhadu, prečo by niekto unášal jeho starého otca. Obaja musia pri pátraní využívať svoje obdarenia. V tejto časti som sa takmer neodtrhla od knihy. Zápletka - a rozuzlenie - je vymyslená proste úžasne. Ich vzťah je veľmi nezvyčajný, rozhodne to nebola láska na prvý ani druhý pohľad. Táto kniha rozhodne patrí medzi moje obľúbené. Platí v nej, že nie všetko musí byť také, aké sa to na prvý pohľad zdá.


Marcela 5 z 5
12.07.2013 17:07:41

Čítanie som zo začiatku brala ako prázdninovú oddychovku, ktorú musím do dvoch, nanajvýš troch dní prečítať - trvalo mi to dva dni a dneska pár hodín, čiže v podstate tri dni (:D) -, zhruba v strede som to začala brať vážne (:D), a koniec - odvtedy čo sa spomína kapitánka lienidskej lode - som mala kreslený (:D). Tieto pocity som mala počas troch dní čo som to čítala a vlastne každú tú časť, povedzme, jeden deň. Dúfam, že som sa vyjadrila tak, že ma chápete. :D Ľuďom, ktorí čítali najskôr Ohnivú sa možno bude zdať trochu čudné prečo tam Leck je a prečo nezomrel v útrobách hôr. To sa zdá teraz aj mne trochu čudné, ale dospela som k názoru, že sa nejakým nadprirodzeným spôsobom musel dostať od Hvozdov zase naspäť do Monsey. A ako sa stal kráľom tam rozpovedané už je, čiže mlčím ako hrob.. :) Výnimočná je výnimočné dielo a teda niet ani čo veľmi kritizovať. Mne iba trošilinku vadilo, že pri dialógoch som nemala celkom presnú predstavu akým tónom asi hovoria. Ale je to iba zanedbateľný detail. Výnimočná je teda nielen názov knihy, ale aj jej stručný, ale pritom veľmi výstižný opis. Každému človeku by som priala prečítať si ju. Možno nemáte radi tento druh YA, ale ani ja sa s ním moc nestretávam a mňa uchvátila. Na záver poviem asi len toľkoto - tlieskam! :)


Bruce 5 z 5
20.10.2013 11:58:25

Kniha ma veľmi zaujala,napätie v nej bolo veľmi dobré no mohlo bit aj o niečo lepšie,pre mňa osobne bola najlepšia časť tá ked prechádzala cez hory,no najviac ma prekvapil koniec, knihu odporúčam.


Lirity Lilith Ouida
22.11.2013 18:38:28

Veľmi dobrá kniha od začiatku až do konce. Skvelý dej, nové fatasy prostredie určite ste ešte nič také nečítali vrelo odporúčam.