Hľadanie strateného mieru

Son Mjong Mun

SVK Slovensky IDEÁL2010

Kniha: Hľadanie strateného mieru - Son Mjong Mun
Katalógové číslo: 107351 viac »
Ušetríte až 1,05 € z bežnej ceny 9,35
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,30
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hľadanie strateného mieru

"Aby som vybudoval svet mieru, chodil som na tie najúbohejšie a najvzdialenejšie miesta. Videl som africké matky v situáciách, keď sa iba bezmocne prizerali, ako ich deti umierali od hladu. Videl som otcov v Južnej Amerike, ktorí žili vedľa riek plných rýb, ale nedokázali uživiť svoje rodiny, lebo nevedeli chytať ryby. Začal som tým, že som sa s nimi jednoducho delil o potravu, a oni mi to opätovali láskou. Povzbudený mocou lásky som pokračoval sadením semien a premenou lesov na polia. Spolu sme chytali ryby, aby sme nakŕmili hladné deti, a stromy sme použili na výstavbu škôl. Tešilo ma chytať ryby cez noc, aj keď ma celého doštípali komáre. Bol som šťastný aj vtedy, keď som sa po kolená brodil v bahne, lebo som videl, ako z tvárí mojich blížnych mizne tieň zúfalstva." Hľadanie strateného mieruje dlho očakávaný životopis známeho Reverenda Muna, vlastným menom Son- mjong Mun. Reverend Mun sa stal známy hlavne tým, že od roku 1960 organizoval tzv. Obrady požehnania, nazývané tiež hromadné svadby.

Son- mjong Mun bol od začiatku presvedčený antikomunista. Na bol by nebolo nič zlé, keby nežil a nekázal v Pchjongjangu v Severnej Kórei. Postupne sa ale presunul do USA, kde žije dodnes.

Mun je momentálne jednou z najkontroverznejších vedúcich náboženských osobností  a čelí širokej verejnej kritike. Zaujímavé je, že hoci sa Mun hlási ku kresťanstvu, bol prenasledovaní nielen komunistami pre kresťanskú povahu učenia ale aj kresťanmi pre kacírske myšlienky. Založil vlastnú cirkev – Cirkev zjednotenia, ktorá dnes pôsobí medzinárodne. Svojich nasledovníkov má hlavne v USA, Japonsku  a Južnej Kórei. Čo sa ale určite nedá poprieť je fakt, že Mun je vynikajúci rečník. V roku 1976 sa pri jeho prejave vo Washingtone s názvom Božia nádej pre Ameriku zišlo až 300 000 ľudí a rok predtým na podobnom stretnutí v Južnej Kórei až neuveriteľných 1,2 milióna ľudí. V Amerike bol medzitým obvinený z vymývania mozgov a dokonca považovaný za agenta cudzej vlády. Kto je v skutočnosti Son mjong- Mun a čím tak očaril milióny ľudí? Ako sám tvrdí:

"Aby som vybudoval svet mieru, chodil som na tie najúbohejšie a najvzdialenejšie miesta. Videl som africké matky v situáciách, keď sa iba bezmocne prizerali, ako ich deti umierali od hladu. Začal som tým, že som sa s nimi jednoducho delil o potravu, a oni mi to opätovali láskou. Povzbudený mocou lásky som pokračoval sadením semien a premenou lesov na polia. Bol som šťastný aj vtedy, keď som sa po kolená brodil v bahne, lebo som videl, ako z tvárí mojich blížnych mizne tieň zúfalstva."
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107351
Názov
Hľadanie strateného mieru
EAN/ISBN
9788086995199
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Son Mjong Mun
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
344
Rozmer
150×212×18
Hmotnosť
0,49
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mieroslav
03.09.2012 13:54:18

Kniha, ktorá vás určite nenechá ľahostajnými.