Les kostí

Les kostí 1

Carrie Ryan

SVK Slovensky SLOVART2011/06

Kniha: Les kostí - Les kostí 1 - Carrie Ryan
Katalógové číslo: 104540 viac »
Séria kníh: Les kostí
Les kostí
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Les kostí

Les kostí 1

Hlavná hrdinka Mary žije v postapokalyptickej kolónii, ktorú obklopuje v tesnom zovretí Les kostí plný znesvätených zombií. Obyvateľov pred nimi chráni iba plot z pevného pletiva. Ľudia pomaly zabúdajú na minulosť, podaktorí už ani neveria, že kedysi existovala rozvinutá civilizácia, iní zasa žijú v presvedčení, že za Lesom kostí, v ktorom na nich číha nebezpečenstvo, už nič nie je. Iba nepatrná hŕstka si zachovala vieru v existenciu života za Lesom.
Mary hľadá odpovede na nepohodlné otázky: Prečo sa Znesvätení vrátili? Je kolónia naozaj jediným miestom na Zemi, v ktorom dnes existuje život? Dá sa prejsť Lesom kostí a nestať sa Znesvätenou? A ešte čosi - Mary verí v lásku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104540
Názov
Les kostí
Podnázov
Les kostí 1
EAN/ISBN
9788055602486
Autor
Carrie Ryan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/06
Rozsah
344
Rozmer
125×190×35
Hmotnosť
0,40
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.8 z 5.0
5
400.0%
(2)
4
400.0%
(2)
3
200.0%
(4)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Snowy
09.02.2013 09:27:27

Horrory nemám veľmi v láske ale táto kniha je výnimka. Autorka vytvorila mrazivú atmosféru, ktorá sa s vami nesie celú knihu a vďaka nej ste stále v strachu. Niekomu sa to možno nemusí páčiť ale mne to pomohlo prežívať tú knihu ako naživo. Carrie Ryan je naozaj majster slova.Hviezdičku ale odoberám za postavy, s ktorými som sa nestotožnila natoľko že by mi vadilo keď zomierali. Ale odporúčam prečítat, a takisto aj druhy diel - Pobrežie hrôzy.


Alexandra 3 z 5
12.02.2013 16:14:16

Zo začiatku som sa do čítania musela nútiť, atmosféra knihy je dosť temná a bezútešná. Keď sa však príbeh rozbehol, čítalo sa to už samo. Musím uznať, že autorka vytvorila zaujímavý príbeh a postavy (len si netreba žiadnu veľmi obľúbiť) a som zvedavá, čo bude ďalej.


Evelin 3 z 5
06.03.2013 12:31:02

Táto kniha má brutálny námet! Knihu o vraždiacich zombkoch som predtým nikdy nečítala a tak som sa do knihy s chuťou začítala. Opis zombíkov sa autorke podaril na výbornú. Úplne ako z filmu, dokážete si ich predstaviť, akoby boli hneď vedľa vás. Neustále utekanie hrdinov a strach sa prenesie aj na vás a stále len otáčate stránkami. Bohužiaľ, prvá polovica bola dosť nudná. Nestalo sa tam dokopy nič a na poriadnu akciu sme si museli počkať na neskôr. Ešte k tomu tie vzťahy hrdinov typu Sen noci svätojánskej boli úplne na hlavu a úprimne som dúfala, že všetci zdochnú a držala som palce zombíkom :D Kniha má iskru a skvelý nápad a ak pretrpíte nudnejšiu 1. polovicu, čítanie si naozaj užijete.


Casion 4 z 5
22.04.2013 16:19:28

Spočiatku mi chvíľu trvalo, kým ma kniha začala baviť, ale keďže som ju začala čítať povedala som si, že ju aj dočítam. Prostredie je veľmi dobre vykreslené, páči sa mi námet tejto knihy, to tajomno a až hororovosť, mám rada takéto knihy :D


Kristína
01.05.2013 20:14:05

Komentrár je označený ako spoiler, ale chcem ho zobraziť

jarka.f 3 z 5
12.09.2013 11:38:31

Les kosti Mame tu dalsiu dystopicku- zobieovsku seriu. Prvy diel z troch Les kosti. Mary hlavna hrdinka sa uz klasicky zamiluje do chlapca ktoreho nemoze mat pretoze je uz slubeny inej. Mame tu klasicky lubostny trojuholnik. Mary zije za plotom v kolonii. Zivot obyvatelov ovplyvnuje sesterstvo so svojimi pevnymi pravidlami. Plot chrani obyvatelov kolonie od znasvatenych. Nezivych co stratili dusu a bazia po mase a krvi. Bestie bez inteligencie. Nikto nevie ako sa z normalnych ludi stavaju znesvateni. Vie sa len to, ze po uhryznuti touto neludskou bytostou sa clovek premeni. Na znesvateneho a vtedy ho treba zabit aby nesiril dalej nakazu. Nikto nevie co je za lesom kosti. Mary tuzi aspon raz vidiet ocean. Nechce sa zmierit s tvrdymi pravidlami v kolonii. Ani za cenu ze strati svoju zivotnu lasku. Pri citani som sa miestami nudila. Autorka nedomyslela niektore veci. Opisy boli pochmurne. Mala som pocit neskutocna. Nechapala som Marynu matku a brata. Cele natavenie spolocnosti. Autorka skoro nic nevysvetlila. Dufam ze 2 diel bude zaujimavesi a nedudem sa moc od neho odtrhut, pretoze ma fakt zaujima co sa stane s Mary.


Saša 3 z 5
04.01.2014 17:52:06

Aha,takže to mala byť zombie kniha,ktorú radšej nečítať v noci,pretože by sme sa báli,strašilo by nás,mátalo,...blábláblá!!!!A to ako fakt?Povedzte mi,čo bolo také brutálne hrôzostrašné na tejto knihe?Newiem...Ale k veci-hlavná hrdinka Mary mi pripadala poriadne psychicky labilná,ktorá sama nevie,čo zo sebou.Príbeh-dobrý nápad,ale nič moc spracovanie.Koniec-zaujímavý,ale zároveň-kvôli Mary-trápny!Táto kniha vás nevystraší,neohúri,ale pekne vyniká na poličke.U mňa 3 hviezdičky.


Mončičák 4 z 5
14.10.2015 19:13:54

Spočiatku sa mi do čítania tejto knihy veľmi nechcelo. Prvá tretina knihy sa mi zdala celkom nudná, nič sa tam nedialo.......Ale potom dej nabral náhly spád a začalo to byť celkom zaujímavé a napínavé ale nie perfektné. Kniha má zaujímavú myšlienku, ale myslím si, že sa autorka mohla viac "vyhrať" s témou. Čakala som, že bude viacej strašidelná. Nepáčilo sa mi, že sa príbeh končí uprostred deja, nie všetky veci sa rozuzlia. Aj napriek tomu odporúčam prečítať.