Syndróm trávenia a psychológie

Prírodná liečba

Natasha Campbell Mcbride

SVK Slovensky Európa2010/12

Kniha: Syndróm trávenia a psychológie - Prírodná liečba - Natasha Campbell Mcbride
Katalógové číslo: 101092 viac »
10,61

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Syndróm trávenia a psychológie

Prírodná liečba

Dr. Natasha Campbell-McBride založila roku 1998 The Cambridge Nutrition Clinic, na ktorej sa venuje problémom vzťahu výživy a ľudskej psychiky. Ako matka dieťaťa s diagnózou poruchy učenia dobre vedela o ťažkostiach rodičov v podobnej situácii a všetok svoj čas preto venovala pomoci takýmto rodinám. Uvedomovala si, že v boji s postihnutím detí i dospelých zohráva výživa významnú úlohu a stala sa priekopníčkou využívania probiotík v tejto oblasti. Ochota podeliť sa o získané vedomosti ju viedla k spolupráci na mnohých odborných publikáciách, ako aj k prezentácii na nespočetných seminároch a konferenciách s témou porúch učenia a trávenia. Táto kniha zhŕňa jej skúsenosti i vedomosti a predstavuje aj jej najnovší výskum. Autorka je presvedčená, že spojitosť medzi poruchami učenia, potravinami a nápojmi, ktoré konzumujeme, a stavom tráviacej sústavy je nespochybniteľná. Toto tvrdenie podporujú aj výsledky dlhoročného výskumu. Na klinike s ňou rodičia hovoria o všetkých aspektoch stavu svojho dieťaťa a uvedomujú si, že sa nerozprávajú iba s profesionálom, ale aj s matkou s podobnými skúsenosťami. Dokonale a hlboko rozumie výzvam, ktorým títo rodičia čelia, a preto sú jej rady neoceniteľné. Natasha Campbell-McBride má medicínske a postgraduálne tituly z neurológie aj z oblasti ľudskej výživy. Na svojej klinike sa špecializuje na výživu detí i dospelých s poruchami správania a učenia, ako aj na poruchy trávenia a imunity u dospelých.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
101092
Názov
Syndróm trávenia a psychológie
Podnázov
Prírodná liečba
EAN/ISBN
9788089111688
Autor
Natasha Campbell Mcbride
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/12
Edícia
Šimon
Rozsah
248
Rozmer
130×210×0
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
24%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lana 5 z 5
10.02.2013 18:55:58

Pre 3 rokmi diagnostikovali môjmu synovi poruchu autistického spektra. Za ten čas som prečítala desiatky kníh (nepreháňam), v slovenčine , češtine aj angličtine, ktoré nejako súviseli s daným problémom. Žiadna z nich mi však nepomohla tak veľmi, ako táto! Môžem povedať, že táto kniha nám pomohla viac, ako všetci lekári, psychiatri a psychológovia, ktorých sme doposiaľ navštívili. Vďaka nej vo veku 4,5 roka prvýkrát prespal môj syn celú noc a vďaka nej zmizli záchvaty, pri ktorých iba kričal a bol celkom mimo.. Netrúfla som si celkom prijať navrhovanú radikálnu úpravu stravy tak, ako ju uvádza autorka, v našich podmienkach by to bolo veľmi problematické, ale aj čiastočná úprava v duchu jej návrhov a kvalitné probiotiká priniesli svoje výsledky. Niektoré viditeľné okamžite, iné po týždni - dvoch... Túto knihu by si mal prečítať každý psychiater a lekár, môže pomôcť skvalitniť život nielen detským, ale aj dospelým pacientom s chronickým telesným alebo duševným ochorením..


Marhulitta 5 z 5
23.02.2013 16:57:29

Rady v tejto knihe naozaj fungujú a pomáhajú. Odporúčam pre každého, nie len pre deti - kto má nejaké zdravotné problémy - metabolické poruchy, epilepsia, syndrómy.... Treba byť vytrvalý a dôsledný a výsledok sa dostaví.