Jantárový ďalekohľad, 2.vydanie

Kniha: Jantárový ďalekohľad, 2.vydanie - Philip Pullman
Katalógové číslo: 100071 viac »
Séria kníh: Temné hmoty
Temné hmoty
Titul je zaradený v tejto sérii
7,56

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jantárový ďalekohľad, 2.vydanie

V záverečnom diele príbehu Lyry a Willa sa dočkáme napínavého vyvrcholenia. Lyra sa spolu s Willom pomocou magického noža dostávajú do tajomných svetov. Pri hľadaní podstaty záhadného prachu im pomáha aj doktorka Mary Maloneová. Lyrin otec, lord Asriel, sa zatiaľ pripravuje na posledný veľký boj s Vládcom. Podarí sa Lyre včas odhaliť, čo sa skrýva za prachom? Porazí lord Asriel Vládcu, ktorý sa vyhlasuje za Stvoriteľa sveta? Odpovede na tieto otázky sa dozviete v poslednej časti napínavého príbehu. Trilógia v žánri fantasy Zlatý kompas, Magický nôž a Jantárový ďalekohľad získala významné ocenenia, predovšetkým cenu Nibbie, čo je knižná podoba amerických filmových Oscarov. V roku 2002 dostal Jantárový ďalekohľad ako prvá detská kniha v histórii Whitbreadovu cenu za najlepšiu britskú knihu roka. Na motívy knihy Zlatý kompas bol taktiež nakrútený rovnomenný film v réžii Chrisa Weitza s hviezdnym hereckým obsadením.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
100071
Názov
Jantárový ďalekohľad, 2.vydanie
EAN/ISBN
9788055116556
Autor
Philip Pullman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/12
Rozsah
400
Rozmer
130×205
Hmotnosť
0,37
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Casion 5 z 5
30.01.2014 18:30:54

V tomto záverečnom diele som sa dočkala mnohých zvratov a nečakaných situácií, z ktorých ma niekoľko aj príjemne prekvapilo. Prichádza rozuzlenie problému s prachom, ktorý celý príbeh začal. Oproti druhému dielu sa mi tento páči viac, možno to je tým, že je tu viac akcie alebo aj tým, že si tu môžeme prečítať pohľad na príbeh hneď z niekoľkých uhlov. Dozvieme sa ako reaguje cirkev, zistíme viac o anjeloch a na záver veľké vyvrcholenie. Najviac sa mi páči ten koniec, ak by to bolo akokoľvek inak, bola by som sklamaná.