Kuchařka pro kluky

Robert Vano

CZE Česky Computer Press2010/11

Kniha: Kuchařka pro kluky - Robert Vano
Katalógové číslo: 99839 viac »
5,49

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kuchařka pro kluky

Kuchařka pro kluky je originální knižní publikací, ve které se renomovaný fotograf Robert Vano poprvé představuje v roli gurmána a kuchaře. Tuto knížku už nepustíš z ruky! Víš, co je alchymie? To, co právě teď držíš v ruce. Směs těch nejrůznějších ingrediencí, mistrovských kombinací, vyvážených chutí a barev, které jsou znásobeny životními zkušenostmi, starostlivou péčí a láskou, které jsme do této knížky vložili. Když ji otevřeš, zjistíš, že některé chutě již dávno znáš nebo Ti něco či někoho připomínají. Právě proto bys ji už neměl pustit z ruky. Je totiž věnovaná jenom Tobě! V knize nalezneš: více než 70 receptů, vhodných i pro nezkušené kuchaře barevné fotografie všech jídel menu na celý týden recepty inspirované tradiční kuchyní a moderním stylem novou kolekci uměleckých fotografií tipy šéfkuchaře užitečné rady a triky „Osobnosti i tvorby Roberta Vana si nesmírně vážím. Výjimkou není ani tato kuchařka, sestavená ze samých chutných receptů, které zvládne skutečně každý!“ Emanuele Ridi Tato knížka byla realizovaná ve spolupráci s renomovaným kulinářským ateliérem Ola Kala v Praze, který Tě naučí špičkově vařit!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
99839
Názov
Kuchařka pro kluky
EAN/ISBN
9788025131312
Autor
Robert Vano
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/11
Rozsah
200
Rozmer
183×255×18
Hmotnosť
0,74
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kuchařka pro kluky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.