Jak čelit rakovině

David S. Schreiber

CZE Česky PORTÁL2010/11

Kniha: Jak čelit rakovině - David S. Schreiber
Katalógové číslo: 90011 viac »
11,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jak čelit rakovině

Úspěšný titul známého lékaře, neurovědce a psychoterapeuta, který na vlastním životním příběhu a na mnoha příbězích dalších lidí představuje soubor přirozených prostředků (životní styl, fyzické aktivity, stravovací návyky, optimalizace stravy – konkrétní rozbory výživy), které kromě klasických lékařských postupů a také psychoterapie přispívají k boji proti této zákeřné nemoci. Jedná se o to, aby člověk mobilizoval svůj imunitní systém a sám se aktivně podílel na léčení. Jasně, čtivě a s humánním přístupem autor líčí své onemocnění (zhoubný nádor na mozku), terapii, recidivu, léčbu, jak jí procházel sám, a také jak léčbou (i s jeho pomocí) procházeli i jeho pacienti a další lidé. Seznamuje s výsledky výzkumů, léčení i se statistikami a vytváří jakousi „protirakovinnou biologii“. David Servan Schreiber, lékař, neurovědec, psychiatr, psychoterapeut, publicista, autor bestselleru Guérir (Uzdravení bez léků, Portál, 2005), je známý svými knihami v Kanadě, USA i v Evropě. Působí jako profesor na univerzitě v Pittsburghu, kde založil integrované lékařské centrum, na jehož činnosti se podílí jako psychiatr.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
90011
Názov
Jak čelit rakovině
EAN/ISBN
9788073677855
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
David S. Schreiber
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/11
Edícia
Rádci pro zdraví
Rozsah
312
Rozmer
130×209×27
Hmotnosť
0,36
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jak čelit rakovině zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.