Všetky moje zvieratá

Kveta Dašková

SVK Slovensky Q1112001/01

Kniha: Všetky moje zvieratá - Kveta Dašková
Katalógové číslo: 84455 viac »
2,22

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Všetky moje zvieratá

Po úspešnej knihe ZVIERATÁ NIE SÚ TAKÉ, ocenenej vydavateľskou cenou Mladých liet, aj toto dielo je opäť so zvieracou tematikou. Je to rozprávanie o zvieratách autorke veľmi blízkych. Veď s ňou, pri nej, vedľa nej či aspoň v jej blízkosti prežili kratší alebo dlhší čas, v ktorom sa však vždy odohralo veľa zaujímavých, zavše smutných a zavše úsmevných príhod. Autorke však nejde iba o príhody a zážitky - na ich pozadí rozpráva o vlastnostiach jednotlivých zvierat, o ich správaní, vzťahu k človeku, človeka k nim... Jej rozprávanie je pútavé až vzrušujúce, so zmyslom pre presnosť pri podávaní faktov, ale aj so zmyslom pre humor a radosť z čítania pri dejových scénkach. Ilustrácie Jarmily Královej a Martiny Matlovičovej skvele vystihujú obe polohy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
84455
Názov
Všetky moje zvieratá
EAN/ISBN
9788085401905
Autor
Kveta Dašková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001/01
Rozsah
96
Rozmer
155×195×10
Hmotnosť
0,27
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Všetky moje zvieratá zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.