Powerjóga v klidu domova

Liz Larková

CZE Česky IKAR2009/04

Kniha: Powerjóga v klidu domova - Liz Larková
Katalógové číslo: 71935 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Powerjóga v klidu domova

Powerjóga v klidu domova Srozumitelný a komplexní soubor klíčových pozic aštangavinjásajógy, v němž společně s podrobnými pokyny k sestavám pozdravu slunci naleznete pozice vsedě, vestoje, balanční a závěrečné. Powerjóga v klidu domova vám pomůže zformovat tělo a dosáhnout fyzické i duševní harmonie prostřednictvím udždžají dechu, energetických zámků (bandh), upřeného pohledu (drišti) a spojení dechu s pohybem (vinjásy). Přijměte ji jako skvělou příležitost jak zlepšit ohebnost, držení těla a vytrvalost. " Praktická kroužková vazba umožňuje mít knihu neustále před očima a nevstávat od cvičení " Vyberte si program odpovídající úrovni vašich schopností a času, jež máte " Sledujte fotografie krok za krokem, před prováděním každé pozice pozorně čtěte průvodní text
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
71935
Názov
Powerjóga v klidu domova
EAN/ISBN
9788024911663
Autor
Liz Larková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/04
Rozsah
96
Rozmer
280×205×10
Hmotnosť
0,41
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Powerjóga v klidu domova zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.