Dům na Tara Road

Kniha: Dům na Tara Road - Maeve Binchyová
Katalógové číslo: 55125 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dům na Tara Road

Ria Lynchová a Marilyn Vineová se neznají a každá má úplně jiný styl života. Ria bydlí v Dublinu a stará se o rodinu, kdeždo Marilyn žije v univerzitním městečku v Connecticatu a dělá kariéru. Když je svede dohromady náhodný telefonní hovor, rozhodnou se, že se na léto vymění dům. Ria odjede do Ameriky s nadějí, že tam sebere sílu vyřešit krizi svého manželství, Marylin se chce v Irsku o samotě vyrovnat s bolestnou ztrátou, která ji krátce pře tím postihla.
Jak se ukáže, v průběhu léta obě ženy zjistí, že si nevypůjčily jenom dům, ale i kousek života té druhé. Poznají nový svět, dozvědí se mnoho nového o sobě samých a vydají se na cestu., která je dovede k novému štěstí.
Kniha Maeve Binchy nám připomíná, že se život každého z nás může zcela změnit během jedné vteřiny a člověk nikdy nesmí ztrácet odvahu a vzdát se.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
55125
Názov
Dům na Tara Road
EAN/ISBN
9788024908670
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Maeve Binchyová
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
548
Rozmer
125×200×35
Hmotnosť
0,48
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dům na Tara Road zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.