Princova milenka

Kniha: Princova milenka - Sabrina Jefferies, Sabrina Jeffries
Katalógové číslo: 50501 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Princova milenka

Krásná Regina Tremaineová už odmítla tolik nápadníků, že se jí ve společnosti začalo říkat dáma bez slitování. Nedělá to však z vrtošivosti, ale proto, že v hloubi duše skrývá temné tajemství. Sama je sice rozhodnuta zůstat nezadaná, ale o to více přeje milostné štěstí svému bratrovi, který se uchází o půvabnou Louisu Northovou. Ani Louisa nezůstává lhostejná, ale proti rozkvétající lásce se ostře postaví její bratr, neblaze proslulý vikomt Drak, nevlastní bratr následníka trůnu. Říká se o něm, že na svém sídle vězní ženy, které mu odmítají být po vůli. Mezi londýnskou smetánkou má nejhorší pověst, ale Regina potlačí strach a vydá se za ním. Chce se u obávaného vikomta přimluvit, aby nestál v cestě jejímu bratru, avšak dočká se povýtce urážlivé odpovědi: ano, Louisa se může scházet se svým vyvoleným, ovšem za předpokladu, že se Regina nebude bránit občasným dostaveníčkům se samotným vikomtem. Louisa se zprvu samozřejmě zdráhá, ale pak prvotní nenávist začne přerůstat ve zcela jiný cit... Je vůbec možné, aby vztah obletované krásky a všeobecně opovrhovaného netvora nevyvolal skandál století?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
50501
Názov
Princova milenka
EAN/ISBN
9788073033163
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Sabrina Jefferies, Sabrina Jeffries
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/07
Rozsah
276
Rozmer
135×210
Hmotnosť
0,37
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Princova milenka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.