Petronela Jabĺčková 11: Hradné strašidlá a Stridží močiar

Sabine Städingová

SVK Slovensky Stonožka

Obrázok nedostupný: Kniha: Petronela Jabĺčková 11: Hradné strašidlá a Stridží močiar - 1. vydanie - Sabine Städingová
Katalógové číslo: 499018 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Petronela Jabĺčková 11: Hradné strašidlá a Stridží močiar

Petronela Jabĺčková je čarodejnica. No nie obyčajná! Má na starosti jablone, a ako sa v takomto prípade sluší a patrí, býva v jablku.

Prišla jeseň, lenže Petronela nemá tento rok čas pomáhať so zberom jabĺk. Letí na veľké stretnutie čarodejníc do oblasti plnej močiarov. Je to veľká pocta, lebo pozvánky dostali len nositeľky ocenenia Zlatý čarodejnícky vrkoč.

Ani Olívia s Oliverom nezostanú doma. S triedou zamieria na hrad Solenburg... a tam sa zoznámia s niekoľkými strašidlami. Do tuhého však ide, až keď sa dvojčatá aj s kamarátmi dajú vlákať niekam, odkiaľ sa nevedia dostať. Petronela našťastie nie je ďaleko. Deti jej pošlú správu, aby im prišla na pomoc, a jabĺčková čarodejnica sa okamžite vydá na cestu...

Spisovateľka Sabine Städingová sa narodila roku 1965 v Hamburgu. Od detstva veľmi rada vymýšľala všakovaké príbehy. Po troch knihách o čarodejnici Magnólii vymyslela pre mladších čitateľov novú postavičku, čarodejnicu Petronelu Jabĺčkovú. Toto je už desiata kniha o malej čarodejnici a jej priateľoch a ďalšie dobrodružstvá pripravuje.

Ilustrátorka SaBine Büchnerová sa narodila roku 1964 vo Wuppertali a pred štúdiom komunikačného dizajnu vo Wuppertali a animácie na filmovo-televíznej vysokej škole v Babelsbergu pracovala ako sociálna pedagogička v detskom domove. Ilustrovala celý rad kníh a vydala aj vlastné obrázkové knihy. Jej práce už získali množstvo ocenení.

Pre čitateľov od 8 rokov

Z nemeckého originálu preložila Eva Budjačová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
499018
Názov
Petronela Jabĺčková 11: Hradné strašidlá a Stridží
EAN/ISBN
9788055195063
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Sabine Städingová
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
200
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Petronela Jabĺčková 11: Hradné strašidlá a Stridží močiar zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.