Veľká kniha čarovných tvorov

Emily Hawkins

SVK Slovensky Stonožka

Obrázok nedostupný: Kniha: Veľká kniha čarovných tvorov - 1. vydanie - Emily Hawkins
Katalógové číslo: 493906 viac »
13,33

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Veľká kniha čarovných tvorov

Objavte tajomný svet čarovných tvorov

Určite ste už počuli príbehy o čarovných tvoroch z celého sveta od nepolapiteľného jazerného hada cez mocného hipogryfa, majestátneho draka až po smrtonosného baziliška. Dnes tieto bytosti väčšinou považujeme za výplody fantázie. No keby sme sa zastavili, zahľadeli sa na niekoľko hodín na oblohu alebo by sme nehybne sedeli v tichom háji, možno by nás prekvapilo, čo by sme zbadali.

Kniha je kópiou tajného zápisníka zoológa Dr. Dimitrosa Pagonisa z 20. rokov 20. storočia. Do detailov opisuje nevšedné a rozsiahle znalosti o čarovných tvoroch, ktoré sa dedili z generácie na generáciu. Na stránkach tejto nádherne ilustrovanej knihy sa stretnete s prazvláštnymi aj nádhernými bytosťami, preskúmate ich prirodzené prostredie, zvyky a legendy, ktoré ich obklopujú. Spoznáte anatómiu jednorožca, životný cyklus fénixa, neuveriteľné tance drakov a všeličo iné. Odhalíte tajný svet, ktorý poteší každého milovníka fantastiky.

Fascinujúce fakty dopĺňajú úchvatné ilustrácie, text je podaný pútavou rozprávačskou formou. Kniha je tematicky zoradená podľa kontinentov a vychádza zo zozbieraných výskumov Spoločnosti na ochranu čarovných tvorov. Hoci všetky nemajú zvláštne schopnosti, už len ich existencia v modernom svete je zázrakom. Časť slovnej zásoby a názvy miest boli upravené, aby boli zrozumiteľné pre moderného človeka.

Pre čitateľov od 8 rokov

Ilustrovala Jessica Roux.

Z anglického originálu preložila Zuzana Trstenská.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
493906
Názov
Veľká kniha čarovných tvorov
EAN/ISBN
9788055194202
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Emily Hawkins
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
64
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Veľká kniha čarovných tvorov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.