Kampak jedou Pepa s Edou?

Prázdninová etiketa pro nejmenší

Vendula Hegerová

CZE Česky PORTÁL2024/02

Kniha: Kampak jedou Pepa s Edou? - Prázdninová etiketa pro nejmenší - Vendula Hegerová
Katalógové číslo: 490044 viac »
16,11

Novinka , vychádza 9.5.2024, o 3 dni
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kampak jedou Pepa s Edou?

Prázdninová etiketa pro nejmenší

Eda a Pepa už jsou zase tady! A oba se moc těší na prázdniny.<br/>Je konec školního roku a naši kamarádi se chystají na cesty. V dalším leporelu je čeká nespočet dobrodružství, ať už na letišti, v hotelu, na pláži, v kempu, na lodi nebo ve městě. Ale i když je cestování moc fajn, vždycky je nakonec prima vrátit se hezky domů.<br/>Děti mohou hledat jednotlivá zvířátka, kterých na cestách zase trochu přibylo, a sledovat jejich příběhy a patálie. Hlavně si ale malí i velcí čtenáři užijí spoustu vtipu a legrace.<br/>Kniha vede děti nenásilnou formou k bezpečnému chování na cestách, k ohleduplnosti k ostatním a k životnímu prostředí.<br/>Leporelo je určeno dětem od 2 let.<br/><strong>Vendula Hegerová</strong> je úspěšná a oblíbená ilustrátorka a autorka dětských knih, úzce spolupracuje např. s časopisem Puntík. S jejími ilustracemi v Portále vyšlo mnoho knih určených pro předškolní děti a pro začínající čtenáře. Autorsky Vendula Hegerová vytvořila leporela <em><a href='https://obchod.portal.cz/detska-literatura/edo-ty-neposedo/'>Edo! Ty neposedo!</a></em>, <em><a href='https://obchod.portal.cz/detska-literatura/pepo-ty-popleto/'>Pepo! Ty popleto!</a></em> nebo vánoční sešit plný aktivit <em><a href='https://obchod.portal.cz/detska-literatura/je-jezisek/'>Jé, Ježíšek!</a></em>
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
490044
Názov
Kampak jedou Pepa s Edou?
Podnázov
Prázdninová etiketa pro nejmenší
EAN/ISBN
9788026221470
Forma
Priestorové rozprávky, leporelá
Autor
Vendula Hegerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/02
Rozsah
18
Stav
Novinka
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kampak jedou Pepa s Edou? zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.