Nádej jednej matky

Francine Riversová

SVK Slovensky Kumran2023/11

Kniha: Nádej jednej matky - Francine Riversová
Úspešná nová séria, ktorá očarila čitateľov na celom svete
Katalógové číslo: 485556 viac »
Ušetríte až 3,90 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 16 vernostných bodov
Séria kníh: Martino dedičstvo
Martino dedičstvo
Titul je zaradený v tejto sérii
16,00
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nádej jednej matky

Úspešná séria, ktorá očarila čitateľov na celom svete

Kniha prvá

Na prelome 19. a 20. storočia odchádza ohnivá Marta Schneiderová zo Švajčiarska za lepším životom. V snahe uskutočniť nádej svojej matky a vlastné sny putuje po rôznych miestach Európy a napokon až do Kanady, kde sa zoznamuje s príťažlivým Niclasom Waltertom. Žiadna z jej doterajších skúseností ju nepripravila na obete, ktoré musí priniesť ako manželka a matka. Okolnosti zavedú mladú rodinu do Kalifornie, kde Marta túži svojim deťom zaistiť lepšiu budúcnosť. Život ju však naučil, že prežije iba najsilnejší. Jej drsná láska často naráža na nepochopenie, a to predovšetkým zo strany najstaršej dcéry Hildemary Rose, ktorá dychtí po matkinom uznaní. Na pozadí dramatických udalostí druhej svetovej vojny sa Hildie zamiluje a založí si vlastnú rodinu. Nečakané tragické udalosti však prinútia matku a dcéru čeliť vlastným chybám a sústavne sa prehlbujúcej priepasti, ktorá ich môže navždy rozdeliť.

Román Nádej jednej matky, ktorý pokrýva celú prvú polovicu 20. storočia, je prvým dielom pútavej a lyrickej rodinnej ságy o viere, snoch, sklamaní a hĺbke milosrdenstva a odpustenia v jednom z najpevnejších pút, aké v živote existuje – vo vzťahu matky a dcéry.

Francine Riversová si už roky získava kladné hodnotenia kritikov a sympatie čitateľov na celom svete. Medzi jej úspešné romány patria napríklad Tá dáma je moja, A zaznel šofar, Posledný pojedač hriechov, Šarlátová niť, Vykúpená láska, Dielo majstra, Most do prístavu, Leotina záhrada a trilógia V znamení leva.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
485556
Názov
Nádej jednej matky
EAN/ISBN
9788089993864
Forma
Brožovaná
Autor
Francine Riversová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/11
Rozsah
440
Rozmer
160×240×35 mm
Hmotnosť
0,58
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nádej jednej matky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.