Legenda o Lutheru Arkwrightovi

Bryan Talbot

CZE Česky Comics Centrum2023/06

Kniha: Legenda o Lutheru Arkwrightovi - Bryan Talbot
Katalógové číslo: 472105 viac »
46,84

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Legenda o Lutheru Arkwrightovi

Dobrodružství Luthera Arkwrighta, jež začalo vycházet roku 1978, je vše­obecně považováno za první britský grafický román. Přelomové experimentální dílo, zvané též „dospělým“ sci-fi, bylo v minulosti opěvováno mnoha umělci včetně Alana Moorea, Neila Gaimana, Jeana Girauda (Moebius) i Michaela Moorcocka a mnohým dalším posloužilo jako zdroj inspirace. Roku 2001 vyšlo jeho pokračování Srdce Impéria. Od té doby se obě publikace dočkaly mnoha nových vydání.

Legenda o Lutheru Arkwrightovi je samostatným příběhem, jenž se odehrává padesát let po událostech v Srdci Impéria. Jedná se o zcela nový příběh, zachovávající kontinuitu s prvními dvěma díly. Arkwright tentokrát čelí silnějšímu protivníkovi a je jím pronásledován křížem krážem mnoha paralelními světy napříč celou řadou utopických i dystopických realit. Ve snaze zachránit lidstvo se tentokrát může spolehnout toliko na svou zkušenost a odhodlání.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
472105
Názov
Legenda o Lutheru Arkwrightovi
EAN/ISBN
9788076521209
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
Bryan Talbot
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/06
Rozsah
240
Rozmer
245×325
Hmotnosť
1,75
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Legenda o Lutheru Arkwrightovi zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.