Nová maturita Matematika

monitor - testy

Pavol Černek Zbyněk Kubáček

SVK Slovensky SPN - Mladé letá2004

Kniha: Nová maturita Matematika - monitor - testy - Pavol Černek, Zbyněk Kubáček
Katalógové číslo: 38485 viac »
6,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nová maturita Matematika

monitor - testy

Pripravujete sa dôkladne na maturitné skúšky? Chcete vedieť, čo bude od vás vyžadovať nová maturita? Viete, čo je Katalóg cieľových požiadaviek? Chcete si overiť svoje vedomosti formou testov? Chcete sa vyvarovať zbytočných chýb z nepozornosti? Zaujíma vás, ako sa bude vyhodnocovať váš maturitný test? Monitory: - pripravujú na externú časť maturitnej skúšky - rešpektujú požiadavky Rady Európy na novú maturitu - poskytujú testovacie techniky a rady, ako postupovať pri riešení jednotlivých úloh - obsahujú úlohy, ktoré sa odlišujú od testov, s ktorými sa stretávate v rôznych zbierkach a príručkách - obsahujú vedomostné testy v dvoch úrovniach: základnej a vyššej - autormi sú odborníci, ktorí sa podieľajú na tvorbe oficiálnych maturitných testov. Monitor z matematiky: -umožňuje pripraviť sa na písomné testy maturitnej skúšky; obsahuje 3 testy pre základnú a 3 pre vyššiu úroveň novej maturitnej skúšky v podobe ako sa očakáva v školskom roku 2004/2005; -súčasťou sú výsledky, úplné aj altenatívne riešenia všetkých úloh, pokyny na hodnotenie a ukážka navrhnutého spôsobu bodovania žiakmi vypracovaných riešení.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
38485
Názov
Nová maturita Matematika
Podnázov
monitor - testy
EAN/ISBN
9788010006182
Autor
Pavol Černek, Zbyněk Kubáček
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2004
Rozsah
160
Rozmer
211×295×10
Hmotnosť
0,44
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nová maturita Matematika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.