Příběhy spravedlnosti

Ewa Stawicka

CZE Česky LINDE2007/10

Kniha: Příběhy spravedlnosti - Ewa Stawicka
Katalógové číslo: 36013 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Příběhy spravedlnosti

Spravedlnost neočekáváme jen od soudů. Očekáváme ji rovněž od života, od lidí, kteří nás obklopují, i od společensko-politického systému, ve kterém žijeme. Zkušenosti - dobré i zlé - jsou osudem každého člověka i všech národů. Významná varšavská advokátka vypráví v devatenácti povídkách historii procesů, ve kterých vystupovaly jako hlavní aktéři osobnosti dnes nazývané historickými. Poutavě popisuje okolnosti, které je přivedly před soudní orgán, a z úhlu pohledu své profese také samotný proces. Všímá si souvislostí, které pomáhají složit střípky do pestré a často překvapující mozaiky. Mezi obžalovanými najdeme vedle Ježíše Krista a Sokrata též Jana Husa, Casanovu, Dostojevského, Oscara Wilda, Matu Hari nebo Miladu Horákovou. Rozmanité osobnosti, rozmanitá historická období, rozmanitý politický kontext. Čtenář však často získá pocit, že spravedlnost musela být slepá…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
36013
Názov
Příběhy spravedlnosti
EAN/ISBN
9788072014453
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Ewa Stawicka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/10
Edícia
Populární právo a ekonomie
Rozsah
232
Rozmer
150×210×20
Hmotnosť
0,40
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Příběhy spravedlnosti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.