Witchblade Kompendium: Kniha 2

kolektiv

CZE Česky Comics Centrum2017

Kniha: Witchblade Kompendium: Kniha 2 - kolektiv
Katalógové číslo: 315054 viac »
139,53

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Witchblade Kompendium: Kniha 2

Třetí svazek z tajuplného světa Artefaktů. New Yorská policejní vyšetřovatelka Sára Pezziniová se stává nositelkou tajuplného artefaktu zvaného Witchblade. Artefaktu, který má podobu rukavice – smrtící a velmi mocné. Tato zbraň dokáže měnit svou strukturu, chránit svého nositele, a dokonce jej i léčit. Zároveň je prostředkem k udržení vesmírné rovnováhy. Witchblade si jako svého dalšího hostitele vybrala právě Sáru. Propůjčila jí nadpřirozené schopnosti, které Sára využívá v boji proti zlu, ale i sama Witchblade má své vlastní záměry. Sára se při snaze odhalit její skutečné záměry musí postavit tajemným a mocným protivníkům, démonickému zabijákovi se slabostí pro dávkovače na bonbóny, zradám v řadách policie, nositeli síly Darkness Estacadovi, ale především své vlastní minulosti. - velký formát - 640 plnobarevných stran - sešity 26 – 50 série Witchblade - alternativní nikdy nevydaná obálka - unikátní číslo výtisku - speciální strana se jmény všech kupujících
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
315054
Názov
Witchblade Kompendium: Kniha 2
EAN/ISBN
9788088152330
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
kolektiv
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
640
Rozmer
240×335
Hmotnosť
3,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Witchblade Kompendium: Kniha 2 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.