Špecialistka

Stephenie Meyerová

SVK Slovensky Egmont2017/11

Kniha: Špecialistka - 1. vydanie - Stephenie Meyerová
Katalógové číslo: 310254 viac »
16,49

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Špecialistka

Napínavý špionážny thriller od autorky bestsellerovej Twilight ságy, v ktorom hlavná hrdinka, ex-agentka, je na úteku pred bývalými zamestnávateľmi. Musí však ešte splniť jednu úlohu, aby si zachránila život. 

Agentka, vynikajúca expertka vo svojej oblasti, pracovala pre americkú vládu a o jej práci vedelo len pár ľudí. Jej existencia a pozícia špecialistky na vypočúvanie pre tajnú vládnu jednotku bola v najvyššom stupni utajenia. Keď však nadriadení usúdili, že vie toho príliš veľa a mohla by byť rizikom pre oddelenie,  rozhodnú sa  pre jej likvidáciu bez varovania. Lov sa začína...

Ako štvaná zver zriedkakedy zostáva dlhšie na jednom mieste a často mení svoju identitu. Jediná osoba, ktorej dôverovala, je zavraždená. Stále je prenasledovaná a jediným cieľom jej prenasledovateľov je jej smrť. Je pre nich živou hrozbou, ktorú treba umlčať a to čo najskôr.

Predsa len dostane poslednú šancu ako sa zachrániť a vymazať pomyselný terč na jej chrbte. Znamená to ale splniť poslednú úlohu pre bývalých zamestnávateľov. Informácie, ktoré obdrží, však iba zhoršia jej situáciu.

Čaká ju najťažší boj jej života. Spoznáva pri tom muža, ktorý navyše môže ešte znížiť pravdepodobnosť  je prežitia a ku ktorému ju pripútajú city. Keď vidí ako sa jej možnosti na prežitie zmenšujú, musí naplno uplatniť svoj talent a schopnosti a siahnuť až na dno svojich síl. 

Stephenie Meyer v tomto pozoruhodnom románe vytvorila fascinujúcu hrdinku, ktorá je dôkazom, prečo stále patrí ako autorka medzi bestsellerových spisovateľov, ktorých diela sú úspešné po celom svete.   

© 2017 Autorsky chránený materiál



Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
310254
Názov
Špecialistka
EAN/ISBN
9788025241516
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Stephenie Meyerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
528
Rozmer
145 x 205 mm
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Špecialistka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.