Management tvorivosti

Mariana Račková

SVK Slovensky Via Bibliotheca2015/11

Kniha: Management tvorivosti - Mariana Račková
Katalógové číslo: 309523 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Management tvorivosti

Vysokoškolská učebnica Management tvorivosti je koncipovaná ako základný učebný text pre poslucháčov bakalárskeho a inžinierskeho stupňa technického univerzitného vzdelávania. Učebný text obsahuje vstupné informácie z kreatológie - vedy, ktorá skúma tvorivosť. Je určený všetkým, ktorí sa nevedia uspokojiť len s jedným navrhovaným riešením, radi skúšajú niečo nové, majú motiváciu k ešte vyššej tvorivosti alebo nesú zodpovednosť za rozvoj tvorivosti iných, teda nielen študentom ale aj učiteľom, manažérom, obchodníkom, tvorivým pracovníkom z oblasti vedy, výskumu, reklamy, marketingu. Metódy a stratégie uvedené v učebnici podporujú rozvinúť kreativitu a umožňujú prekračovať rutinné osobné hranice. Pomáhajú človeku objaviť nový časopriestor bytia. Poskytujú možnosti, vedú k ochote na sebe pracovať. Stávajú sa každodennou výzvou, úžasnou cestou hľadania neopakovateľného, provokujú k odvahe byť tvorivým. Slúžia nielen ako barometer či metodický sprievodca, ale rovnako aj ako stimul, ktorý tvorivý potenciál umocňuje. Ľudský faktor spôsobuje, že praktické cvičenia kreativity nemôžu byť zárukou, ani univerzálnym receptom pre kreatívny úspech každého jednotlivca
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
309523
Názov
Management tvorivosti
EAN/ISBN
9788089527090
Forma
Brožovaná
Autor
Mariana Račková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
108
Rozmer
148x210
Hmotnosť
0,16
Stav
Nedostupné

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Management tvorivosti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.